Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

20 Octombrie 2010


 • Exmatriculati pentru neplata taxei

  Pe fondul crizei financiare, aproape trei sute de studenti de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacãu riscã sã fie exmatriculati. Tinerii au ajuns în aceastã situatie, pentru cã nu si-au plãtit taxele de scolarizare.

 • Primaria din Simeria da in judecata Guvernul

  Primăria din Simeria, județul Hunedoara, a dat Guvernul în judecată. Edilii se plâng că nu mai au bani de salarii pentru dascăli. Este pentru prima dată când primãria unui oraș din România cheamă Executivul în instanță din cauza problemelor din învățământ.

 • Ion Ariton: ''Prețul gazelor nu ar trebui să crească''

  Prețul gazelor nu ar trebui să crească in sezonul rece nici pentru populație, și nici pentru firme, spune ministrul Economiei.

 • Taxa pe Valoarea Adăugată în cazul alimentelor de bază va scădea de la 24 la 5%

  Taxa pe Valoarea Adăugată în cazul alimentelor de bază va scădea de la 24 la 5%. Aceeași cotă va fi aplicată și pentru terenul pe care sunt construite locuințele sociale. De asemenea, pensiile mai mici de două mii de lei nu vor mai fi impozitate, potrivit unei propuneri legislative a deputatului PD-L Mircia Giurgiu, de modificare a Codului Fiscal.

 • Instructorii auto independenți au protestat la Ministerul de Finanțe

  Sute de instructori auto independenți au protestat în fața Ministerului de Finanțe, nemulțumiți de faptul că în buzunarele lor ajung tot mai puțini bani.

 • Un microbuz a lovit o mașină la intrarea în București

  Accident rutier la intrarea în Capitală. Un microbuz care transporta călători de la Balotești a lovit o masina, care i-a intrat în față fără să se asigure.

 • Exproprierile se vor face in 60 de zile

  Exproprierile în cazurile care vizează lucrări de infrastructură coordonate de Ministerul Transporturilor se vor face mai rapid. De exemplu, cei care dețin terenuri pe care urmează se se construiască autostrăzi vor fi expropriați în 60 de zile și nu în 720, ca până acum.

 • Primăria Techirghiol joacă la Loto

  Primarul din Techirghiol i-a convins pe consilieri să dea bani pentru bilete la loto! Mai exact, sătul să aștepte fonduri de la Guvern pentru lucrările din oraș, edilul-șef al localității constănțene a găsit soluția salvatoare: a propus în Consiliul Local ca municipalitatea sa joace la loto!

 • Fermierii care au depus proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană trebuie să obțină mai întâi avizul băncii

  Fermierii care au depus proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană trebuie să obțină mai întâi avizul băncii. Agricultorii care cer fonduri europene, dar nu au primit încă bani de la unitatile bancare vor afla din timp dacă proiectul lor este unul viabil și dacă pot obține sumele solicitate.

 

19 Octombrie 2010


 

18 Octombrie 2010


 • Enoriasii de la Calugareni risca sa-si piarda biserica

  Protest în curtea bisericii din Călugăreni. Enoriașii s-au revoltat din cauza că sunt in pericol sa-si piardă biserica. Sfantul lacas urmează să fie transformat în schit, în urma unei decizii a Episcopiei Giurgiului. Până acum, credincioșii nu au primit niciun răspuns din partea reprezentantilor Episcopiei.

 • Două vagoane cu motorină s-au ciocnit, în Bacău

  Două vagoane pline cu motorinã s-au ciocnit în triajul CFR din Bacău. Incidentul s-a produs in timpul unor manevre. Unul dintre vagoane s-a fisurat, iar carburantul s-a vãrsat pe calea feratã. Pompierii au intervenit imediat pentru a elimina pericolul unei explozii. Ei au întrerupt si curentul electric care alimenteazã calea feratã.

 • Pretul lemnelor de foc ramane neschimbat

  Romanii care au incalzire pe lemne au primit o veste bună: prețul metrului cub de lemn a rămas la fel ca anul trecut. Pădurarii se tem că, dacă vor scumpi lemnul de foc, se vor trezi cu oamenii dand iama in paduri, in plina iarna.

 • Profesorii au reluat protestele in fata Ministerului Educatiei

  Dascălii au reluat protestele în fața sediului Ministerului Educației. Liderii celor patru federații sindicale din învățământ amenință că vor manifesta în stradă si in urmatoarele zile, așa cum s-a întâmplat și la sfârșitul săptămânii trecute. Profesorii cer demisia ministrului Educației.

 • Aproape 50.000 de mașini noi, cumpărate în 2010 prin programul ''Rabla''

  Numărul autoturismelor noi achiziționate prin programul ''Rabla'' se apropie de 50 de mii, iar al celor casate a depășit 175 de mii. Potrivit statisticilor Administrației Fondului pentru Mediu, până la 11 octombrie au fost cumparate 47.600 de masini, din care peste 20 de mii provin din industria auto românească.

 • Fanii dinamovisti au batut cu salbaticie un barbat, dupa meciul Dinamo - Steaua

  Ca la fiecare derby Dinamo-Steaua, incidentele au fost...la ele acasă! Mai exact, de data aceasta, in zona stadionului alb-roșilor. Fanii dinamovisti au batut cu salbaticie un barbat care a ajuns la spital.

 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2