Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

22 Octombrie 2010


 • Foarte mulți elevi din județul Vâlcea nu primesc lapte și corn

  Cei mai mulți dintre elevii din județul Vâlcea nu beneficiază încă de programul cornul și laptele, deși a trecut mai bine de o lună de la începerea anului școlar. Firmele participante la licitație se contestă între ele, iar programul este blocat. La școala cu clasele I - IV din Ocnele Mari, jumătate dintre cei 200 de elevi provin din familii cu venituri modeste.

 • Microbuz plin cu pasageri, proiectat de un TIR într-o țeavă cu gaze, de pe DN1

  Un accident produs, vineri, pe DN1 a blocat traficul din zona localității prahovene Românești, pentru aproximativ două ore. Șoferul unui TIR bulgăresc a pierdut controlul volanului și a izbit un microbuz aflat în stație. Acesta a fost proiectat într-o conductă de gaze și a existat riscul producerii unei explozii.

 • 80.000 de bugetari ies in strada saptamana viitoare

  Protest amplu in Capitala, in ziua motiunii de cenzura. Miercuri, 27 octombrie, 80 de mii de bugetari vor iesi în stradã. Sindicalistii au fãcut apel la toti cei nemultumiti de deciziile Guvernului sã se alãture actiunii de protest.

 • Clienții buni ai băncilor, nevoiți să plătească pagubele altora

  BNR a scazut in mod repetat in ultima perioada dobanda cheie cu scopul relansarii creditarii. In schimb, rezultatul a fost ca dobânda la depozite a scazut si va scădea mult mai accentuat decât cea la credite, pentru ca băncile să-și recupereze pierderile. Acestea au fost nevoite anul trecut să constituie provizioane de 1,7 miliarde de euro aferente creditelor neperformante, dublu în comparație cu anul anterior, în timp ce soldul împrumuturilor a scăzut.

 • Târgul de Sfântul Dumitru, deschis la Muzeul Țăranului Român

  Bucureștenii au ocazia să se aprovizioneze cu produse 100 la sută ecologice aduse de producătorii maramureșeni la Târgul de Sfântul Dumitru, deschis, până duminică, la Muzeul Țăranului Român. Oamenii pot cumpăra de la fructe și legume proaspete, până la obiecte meșteșugărești și de artizanat. Organizatorii au venit cu magiun și promit că vor face plăcinte, sarmale și pâine de casă.

 

21 Octombrie 2010


 

20 Octombrie 2010


 • Incendiu fără victime la Centrul Maternal din Baia Mare

  Incendiu de proporții la Centrul Maternal din Baia Mare. Acoperisul clãdirii a luat foc, în momentul în care 12 copii se aflau la masă. Minorii au fost evacuati imediat de îngrijitoare.

 • Exmatriculati pentru neplata taxei

  Pe fondul crizei financiare, aproape trei sute de studenti de la Universitatea Vasile Alecsandri din Bacãu riscã sã fie exmatriculati. Tinerii au ajuns în aceastã situatie, pentru cã nu si-au plãtit taxele de scolarizare.

 • Primaria din Simeria da in judecata Guvernul

  Primăria din Simeria, județul Hunedoara, a dat Guvernul în judecată. Edilii se plâng că nu mai au bani de salarii pentru dascăli. Este pentru prima dată când primãria unui oraș din România cheamă Executivul în instanță din cauza problemelor din învățământ.

 • Ion Ariton: ''Prețul gazelor nu ar trebui să crească''

  Prețul gazelor nu ar trebui să crească in sezonul rece nici pentru populație, și nici pentru firme, spune ministrul Economiei.

 • Taxa pe Valoarea Adăugată în cazul alimentelor de bază va scădea de la 24 la 5%

  Taxa pe Valoarea Adăugată în cazul alimentelor de bază va scădea de la 24 la 5%. Aceeași cotă va fi aplicată și pentru terenul pe care sunt construite locuințele sociale. De asemenea, pensiile mai mici de două mii de lei nu vor mai fi impozitate, potrivit unei propuneri legislative a deputatului PD-L Mircia Giurgiu, de modificare a Codului Fiscal.

 • Instructorii auto independenți au protestat la Ministerul de Finanțe

  Sute de instructori auto independenți au protestat în fața Ministerului de Finanțe, nemulțumiți de faptul că în buzunarele lor ajung tot mai puțini bani.

 • Un microbuz a lovit o mașină la intrarea în București

  Accident rutier la intrarea în Capitală. Un microbuz care transporta călători de la Balotești a lovit o masina, care i-a intrat în față fără să se asigure.

 • Exproprierile se vor face in 60 de zile

  Exproprierile în cazurile care vizează lucrări de infrastructură coordonate de Ministerul Transporturilor se vor face mai rapid. De exemplu, cei care dețin terenuri pe care urmează se se construiască autostrăzi vor fi expropriați în 60 de zile și nu în 720, ca până acum.

 • Primăria Techirghiol joacă la Loto

  Primarul din Techirghiol i-a convins pe consilieri să dea bani pentru bilete la loto! Mai exact, sătul să aștepte fonduri de la Guvern pentru lucrările din oraș, edilul-șef al localității constănțene a găsit soluția salvatoare: a propus în Consiliul Local ca municipalitatea sa joace la loto!

 • Fermierii care au depus proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană trebuie să obțină mai întâi avizul băncii

  Fermierii care au depus proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană trebuie să obțină mai întâi avizul băncii. Agricultorii care cer fonduri europene, dar nu au primit încă bani de la unitatile bancare vor afla din timp dacă proiectul lor este unul viabil și dacă pot obține sumele solicitate.

 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2