Date companie
 
 
 
 

Administratia strazilor va cheltui aproape un milion de euro pe indicatoarele de circulatie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : strazi, administratia strazilor, gropi
 

Aproape un milion de euro! Atâta va investi Administratia Strazilor în indicatoarele si marcajele rutiere pentru scoli. Semnele de circulatie vor fi puse în apropierea a 40 de scoli. Oamenii spun însa ca unele unitati de învatamânt nici nu ar avea nevoie de marcaje.

Din cauza gropilor din asfalt soferii încetinesc, iar copiii pot traversa în siguranta, dar si în mizerie.

"Ne e greu, mizerie, rusine este pentru tara asta, sa stiti!"

"Pe timp de iarna, e dezastru. E singura strada din tot cartierul care e nenorocita în halul asta!"

IZABELA CARAGEA, purtator de cuvânt Administratia Strazilor: "Sunt mult mai multe avize, dar deocamdata, atât ne-a permis bugetul. S-au efectuat deja lucrari la mai multe scoli, din mai multe sectoare!"

Initial, Administratia Strazilor intentiona sa amplaseze indicatoare pe toate arterele de lânga scoli, dar din cauza bugetului redus proiectul se va limita la doar 40 de instituii de învatamânt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protest de amploare pe "drumul gropilor" ( 9 Iunie 2016 )

  Protest de amploare pe "drumul gropilor"! Revoltați de starea jalnică a Drumului Național 76, bihorenii au organizat un miting pentru a atrage atenția asupra lipsei de implicare și a incompetenței autorităților. Șoferii au protestat simultan în trei puncte fierbinți: Ștei, Rieni și Beiuș, zonele cele mai afectate de pe urma șantierelor veșnice de pe DN 76. Drumul Național 76, de importanță strategică pentru vestul țării, este de 10 ani în construcție, iar finalizarea lucrărilor este incertă. Din cauza stării catastrofale a DN 76, viețile oamenilor care circulă între Oradea și Deva sunt în pericol. Bihorenii au protestat în repetate rânduri, dar apelurile lor nu au fost luate în seamă de autorități și nici de CNADNR.

 • DN 76, ”Drumul Gropilor”, a ajuns pe pagina de facebook a premierului Cioloș ( 11 Mai 2016 )

  Situația catastrofală a Drumului Național 76, Deva-Oradea, prezentată premierului României, Dacian Cioloș. Pagina de facebook Drumul Național 76 a postat pe pagina primului ministru un mesaj prin care îl informează cu privire la starea ”drumului gropilor” și la cum s-a ajuns aici. "Au fost accesate fonduri europene și s-au pierdut fonduri europene din vina...

 • Drumul Național 76... tot ”Drumul Gropilor”! ( 1 Mai 2016 )

  ”ÎN SFÂRȘIT!!! Prefectul județului Bihor a răspuns, azi, la sutele de comentarii de pe această pagină, referitoare la starea Drumului Național 76, pe porțiunea Dealul Biții și până la granița dintre județele Bihor și Arad (e normal, Aradul are un alt prefect)”. Așa începe un mesaj postat în sâmbăta Paștelui de Popa Dan, unul dintre cei 2.300 de realizatori ai paginii de facebook a Drumului Național 76. O pagină creată de oamenii revoltați de starea unui drum al incompetenței și nepu

 • Gropi astupate cu nisip și pietriș, pe o șosea din Prahova ( 19 Februarie 2016 )

  Soluție stupefiantă de astupare a gropilor din asfalt, în județul Prahova! Reprezentanții Consiliului Județean Prahova s-au gândit să astupe cu nisip și pietriș craterele apărute în covorul asfaltic de pe o șosea. Este vorba de o porțiune a drumului județean 102, la doar 3 km de Mizil, care a devenit un adevărat coșmar pentru șoferi.

 • Bucureștiul, ca după bombardament ( 6 Februarie 2016 )

  S-a topit zăpada, au început cursele de offroad pentru șoferii bucuresteni! Sunt atât de multe cratere răsărite în asfalt după zăpadă, că nu există stradă care să nu dețină o astfel de capcană pentru conducatorii auto. Plătim nu o dată, ci de două ori factura! Contribuabilul plătește mai întâi taxele locale, iar apoi reparația masinii.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 20 Mar. 2018

1 EUR = 4.6655 RON
0.0005
1 USD = 3.7891 RON
-0.0039
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2