Date companie
 
 
 
 

Administratia strazilor va cheltui aproape un milion de euro pe indicatoarele de circulatie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : strazi, administratia strazilor, gropi
 

Aproape un milion de euro! Atâta va investi Administratia Strazilor în indicatoarele si marcajele rutiere pentru scoli. Semnele de circulatie vor fi puse în apropierea a 40 de scoli. Oamenii spun însa ca unele unitati de învatamânt nici nu ar avea nevoie de marcaje.

Din cauza gropilor din asfalt soferii încetinesc, iar copiii pot traversa în siguranta, dar si în mizerie.

"Ne e greu, mizerie, rusine este pentru tara asta, sa stiti!"

"Pe timp de iarna, e dezastru. E singura strada din tot cartierul care e nenorocita în halul asta!"

IZABELA CARAGEA, purtator de cuvânt Administratia Strazilor: "Sunt mult mai multe avize, dar deocamdata, atât ne-a permis bugetul. S-au efectuat deja lucrari la mai multe scoli, din mai multe sectoare!"

Initial, Administratia Strazilor intentiona sa amplaseze indicatoare pe toate arterele de lânga scoli, dar din cauza bugetului redus proiectul se va limita la doar 40 de instituii de învatamânt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Străzi inundate în Covasna ( 18 August 2018 )

  Vremea capricioasă face ravagii în mai multe județe din țară. În Covasna, locuitorii s-au trezit cu străzile inundate. Mai multe zone din municipiul Sfântu Gheorghe au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torențiale.

 • Gropile de pe drumurile naționale, evaluate la patru miliarde de euro ( 29 Martie 2018 )

  Costurile necesare acoperirii tuturor gropilor de pe drumurile nationale se ridică la patru miliarde de euro, susține ministrul Transporturilor, Lucian Șova. Potrivit lui Șova, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere...

 • Protest față de starea deplorabilă a șoselei care leagă Aradul de stațiunea Moneasa ( 25 Martie 2018 )

  Protest în județul Arad! Șoferii arădeni și-au încolonat mașinile pe câțiva kilometri, între Arad și localitatea Horea. Asta, în semn de protest față de starea dezastruoasă a Drumului Județean 709, care leagă Aradul de stațiunea Moneasa.

 • Protest de amploare pe "drumul gropilor" ( 9 Iunie 2016 )

  Protest de amploare pe "drumul gropilor"! Revoltați de starea jalnică a Drumului Național 76, bihorenii au organizat un miting pentru a atrage atenția asupra lipsei de implicare și a incompetenței autorităților. Șoferii au protestat simultan în trei puncte fierbinți: Ștei, Rieni și Beiuș, zonele cele mai afectate de pe urma șantierelor veșnice de pe DN 76. Drumul Național 76, de importanță strategică pentru vestul țării, este de 10 ani în construcție, iar finalizarea lucrărilor este incertă. Din cauza stării catastrofale a DN 76, viețile oamenilor care circulă între Oradea și Deva sunt în pericol. Bihorenii au protestat în repetate rânduri, dar apelurile lor nu au fost luate în seamă de autorități și nici de CNADNR.

 • DN 76, ”Drumul Gropilor”, a ajuns pe pagina de facebook a premierului Cioloș ( 11 Mai 2016 )

  Situația catastrofală a Drumului Național 76, Deva-Oradea, prezentată premierului României, Dacian Cioloș. Pagina de facebook Drumul Național 76 a postat pe pagina primului ministru un mesaj prin care îl informează cu privire la starea ”drumului gropilor” și la cum s-a ajuns aici. "Au fost accesate fonduri europene și s-au pierdut fonduri europene din vina...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Luni, 21 Ian. 2019

1 EUR = 4.7081 RON
0.0106
1 USD = 4.1377 RON
0.0185
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2