Date companie
 
 
 
 

Administratia strazilor va cheltui aproape un milion de euro pe indicatoarele de circulatie

RSS Știri
 
 
Data publicării : 30 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : strazi, administratia strazilor, gropi
 

Aproape un milion de euro! Atâta va investi Administratia Strazilor în indicatoarele si marcajele rutiere pentru scoli. Semnele de circulatie vor fi puse în apropierea a 40 de scoli. Oamenii spun însa ca unele unitati de învatamânt nici nu ar avea nevoie de marcaje.

Din cauza gropilor din asfalt soferii încetinesc, iar copiii pot traversa în siguranta, dar si în mizerie.

"Ne e greu, mizerie, rusine este pentru tara asta, sa stiti!"

"Pe timp de iarna, e dezastru. E singura strada din tot cartierul care e nenorocita în halul asta!"

IZABELA CARAGEA, purtator de cuvânt Administratia Strazilor: "Sunt mult mai multe avize, dar deocamdata, atât ne-a permis bugetul. S-au efectuat deja lucrari la mai multe scoli, din mai multe sectoare!"

Initial, Administratia Strazilor intentiona sa amplaseze indicatoare pe toate arterele de lânga scoli, dar din cauza bugetului redus proiectul se va limita la doar 40 de instituii de învatamânt.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Autostrada Soarelui, plină de gropi ( 16 Martie 2019 )

  Autostrada Soarelui, transformată în autostrada gropilor! Pe o distanță de circa 30 de kilometri, Autostrada București-Constanța a devenit traseu de slalom. Covorul asfaltic s-a transformat într-un șvaițer, iar craterele pun...

 • Reparația de primăvară ( 16 Februarie 2019 )

  Nici bine nu a trecut iarna, iar multe șosele din Capitală s-au umplut de gropi! Service-urile sunt pline de mașini care necesită reparații. Articulațiile, jantele si anvelopele sunt printre cele mai afectate, spun specialiștii auto, întrucât acestea intra în contact direct cu gropile.

 • Șoferi exasperați: primăvara se numără gropile ( 2 Februarie 2019 )

  După îngheț, apar gropile! Sau cel puțin așa ne-am obișnuit în ultima perioadă. Șoferii se plâng pentru că după fiecare iarnă ajung cu mașinile în service. Astfaltul de proastă calitate sau soluțiile anti-îngheț, amestecate cu sare dată în exces, par să fie principalii vinovați pentru craterele formate în București.

 • Străzi ca-n Evul Mediu, în București ( 30 Ianuarie 2019 )

  Imagini sumbre în București, capitală a unei țări membre a Uniunii Europene! Într-o eră a tehnologiilor avansate, în orașul care se pretinde a fi o metropolă europeană, există străzi care nu sunt racordate la rețeaua de apă și canalizare. 

 • Străzi inundate în Covasna ( 18 August 2018 )

  Vremea capricioasă face ravagii în mai multe județe din țară. În Covasna, locuitorii s-au trezit cu străzile inundate. Mai multe zone din municipiul Sfântu Gheorghe au fost acoperite de ape, în urma unei ploi torențiale.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2