Date companie
 
 
 
 

Albumul monografic dedicat arhitectului român Edmond van Saanen-Algi, "De la Baletele rusești la Palatul Telefoanelor", lansat la BCU

RSS Știri
 
 
Data publicării : 3 Iunie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : album, arhitect
 

Album monografic dedicat arhitectului român Edmond van Saanen-Algi! Intitulat "De la Baletele rusești la Palatul Telefoanelor", albumul este realizat de istoricii de artă Oana Marinache și Gabriel Badea-Păun. Este al doilea volum din colecția "Arhitecți de neuitat".

OANA MARINACHE, autoarea cărții: "E un arhitect de origine olandeză, dar născut în România, autorul a două mari monumente bucureștene Palatul Academiei de Studii Economice și Palatul Telefoanelor."

În album se regăsesc toate creațiile arhitectului Edmond van Saanen-Algi, între care și Vila lui Istrate Micescu, în prezent sediul Bibliotecii Centrale Pedagogice din Capitală.

VOX: "Mi se pare foarte interesantă și ceva de care avem nevoie."

Arhitect, pictor și grafician de talent, Edmond van Saanen-Algi s-a numărat printe personalitățile lumii artistice din prima jumătate a secolului al XX-lea.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

  • "Ne cunoaștem din vedere", un nou album al Corinei Chiriac ( 1 Noiembrie 2016 )

    Un nou album Corina Chiriac. De această dată, artista s-a prezentat în fața publicului în calitate de compozitoare a tuturor celor 14 piese de pe noul ei material discografic, intitulat "Ne cunoaștem din vedere".

  • Fosta sotie a lui Catalin Crisan, Lucia Bubulac, si-a lansat primul album ( 16 Octombrie 2010 )

    Lucia Bubulac, fosta sotie a cataretului Catalin Crisan si-a lansat primul album de muzica usoara. Alaturi de Lucia, la evenimentul organizat la Palatul National al Copiilor din Capitala au urcat pe scena nume mari ale muzicii si teatrului romanesc, precum Felicia Filip, Ovidiu Komornic, Laurențiu Cazan, Gabriel Dorobanțu, Gheorghe Gheorghiu, Alexandru Arșinel și Cristina Stamate.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2