Date companie
 
 
 
 

AMNA a susținut un concert exploziv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, FamilyFest Island
 

FamilyFest Island a găzduit și aseară un concert răsunător! AMNA a urcat pe scenă pentru prima dată de la începutul pandemiei. În toată perioada de pauză a muncit, astfel încât astăzi să ne bucurăm de ea și de muzica ei.

AMNA, artistă

„M-am regăsit pe mine, am făcut foarte mult sport, am muncit de acasă, mi-am mutat studioul acasă, am filmat foarte multe viodeclipuri, am lucrat la foarte multe piese, pentru că eu cred că după această pandemie vor fi două categorii de oameni, cei care vor fi și cei care nu vor mai fi, pentru că se pierd. Trebuie să fim tari, și trebuie să fim uniți și să învățăm să ne ajutăm, și să fim deschiși și să înțelegem că de aici înainte, viața noastră o să arate altfel.”

AMNA a urcat cu dor pe scenă. A cântat și a dansat cu energie, astfel că a fost răsplătită cu aplauze.

AMBIANTA AMNA

AMNA, artistă

„Foarte dor, îți dai seama, vrem să ne luăm energie de la oameni. Am auzit că sunt bilete vândute. Ne dorim să se strângă cât mai mulți oameni și, bineînțeles, că aici se păstrează normele de distanțare. Sunem OK, suntem în regulă. Abia aștept să cântăm, suntem dornici să stăm pe scenă cât mai mult.”

CARMEN COȘCONEA, organizatoare

„Oamenii ar trebui să vină aici pentru că noi am făcut această locație, FamilyFest Island, pe insul de pe Lacul Fundeni, și am luat toate măsurile de siguranță privind răspândirea COVID-19, comunicate de Guvernul României. După cum vedeți, spațiile noastre sunt delimitate și avem inclusiv la intrare și la ieșire, avem acest dezinfectant în confromitate cu legislația, pentru că avem evenimente în fiecare seară. Dimineața avem evenimente pentru copii, avem și zonă de food-truckuri, deci aici găsiți pentru toată familia activitate.”

Locurile sunt limitate, așa că dacă îți dorești să faci ceva diferit și să te distrezi, te așteptăm și pe tine, în zilele următoare, la spectacole memorabile, alături de artiști desăvârșiți.

BIANCA ROTARU, reporter

„Și distracția nu se opreste aici, asa ca te invitam și pe tine la primele concerte postpandemie. După cum se poate vedea, locul este foarte sigur, dar și distracția pe măsură.”

Biletele se găsesc pe platforma iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


AMNA a susținut un concert exploziv

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • Connect-R a susținut un nou concert incendiar ( 1 August 2020 )

  Distracție mare, pe Insula Fundeni din Capitală! Connect-R a susținut un concert extraordinar, în fața unui public deosebit. Oamenii au cântat și au dansat împreună cu el.

 • Cocerte, pe Insula Fundeni ( 16 Iulie 2020 )

  Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei.

 • Zilele Chitilei, sărbătoare cu invitați de seamă și concert pe stadion ( 8 Septembrie 2019 )

  Zilele Chitilei, sărbătorite cum se cuvine, în acest weekend! Peste 2.000 de oameni s-au adunat pe stadionul din localitate, la concertul susținut artiști cunoscuți, printre care Lora, Bere Gratis, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocărița...

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2