Date companie
 
 
 
 

AMNA a susținut un concert exploziv

RSS Știri
 
 
Data publicării : 26 Iulie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, FamilyFest Island
 

FamilyFest Island a găzduit și aseară un concert răsunător! AMNA a urcat pe scenă pentru prima dată de la începutul pandemiei. În toată perioada de pauză a muncit, astfel încât astăzi să ne bucurăm de ea și de muzica ei.

AMNA, artistă

„M-am regăsit pe mine, am făcut foarte mult sport, am muncit de acasă, mi-am mutat studioul acasă, am filmat foarte multe viodeclipuri, am lucrat la foarte multe piese, pentru că eu cred că după această pandemie vor fi două categorii de oameni, cei care vor fi și cei care nu vor mai fi, pentru că se pierd. Trebuie să fim tari, și trebuie să fim uniți și să învățăm să ne ajutăm, și să fim deschiși și să înțelegem că de aici înainte, viața noastră o să arate altfel.”

AMNA a urcat cu dor pe scenă. A cântat și a dansat cu energie, astfel că a fost răsplătită cu aplauze.

AMBIANTA AMNA

AMNA, artistă

„Foarte dor, îți dai seama, vrem să ne luăm energie de la oameni. Am auzit că sunt bilete vândute. Ne dorim să se strângă cât mai mulți oameni și, bineînțeles, că aici se păstrează normele de distanțare. Sunem OK, suntem în regulă. Abia aștept să cântăm, suntem dornici să stăm pe scenă cât mai mult.”

CARMEN COȘCONEA, organizatoare

„Oamenii ar trebui să vină aici pentru că noi am făcut această locație, FamilyFest Island, pe insul de pe Lacul Fundeni, și am luat toate măsurile de siguranță privind răspândirea COVID-19, comunicate de Guvernul României. După cum vedeți, spațiile noastre sunt delimitate și avem inclusiv la intrare și la ieșire, avem acest dezinfectant în confromitate cu legislația, pentru că avem evenimente în fiecare seară. Dimineața avem evenimente pentru copii, avem și zonă de food-truckuri, deci aici găsiți pentru toată familia activitate.”

Locurile sunt limitate, așa că dacă îți dorești să faci ceva diferit și să te distrezi, te așteptăm și pe tine, în zilele următoare, la spectacole memorabile, alături de artiști desăvârșiți.

BIANCA ROTARU, reporter

„Și distracția nu se opreste aici, asa ca te invitam și pe tine la primele concerte postpandemie. După cum se poate vedea, locul este foarte sigur, dar și distracția pe măsură.”

Biletele se găsesc pe platforma iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM.


AMNA a susținut un concert exploziv

« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2