Date companie
 
 
 
 

Catrinel Sandu și tenismenul Gabriel Trifu și-au botezat, sâmbătă, cea de-a doua fiică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Aprilie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : botez, Catrinel Sandu
 

Catrinel Sandu și tenismenul Gabriel Trifu și-au botezat, sâmbătă, cea de-a doua fiică, Nicole Lara. Slujba religioasă a avut loc la biserica Domnița Bălașa, din capitală, și spre mândria părinților și a nașilor, Letiția și Dinu Pescariu, micuța a fost extrem de cuminte pe tot parcursul ceremoniei. Nu a plâns nici măcar atunci când preotul a scufundat-o în cristelniță.

AMBIANȚĂ botez

CATRINEL SANDU,  Este foarte cuminte... ce ați văzut voi astăzi. Am avut emoții, pentru că a fost și prima oară când a țipat. Știu că se spune, din bătrâni, că își cere botezul.

GABRIEL TRIFU: "Doamne, ajută să fie cu noroc! E la început de drum, pentru ea. La nouă, zece ani, o să vedem dacă îi place tenisul sau nu."

VOX  "A doua oră, nu credeam să am emoții. Este un copil excepțional și are o trăire specială. Scormonește ca să cunoască tot. Se grăbește să crească."

FLORIN SEGARCEANU: "Este un eveniment frumos, mai ales pentru noi, în tenis. Ne adunăm împreună, mai ales că ei stau mai mult în America. Sperăm să fie de bun augur, să fie toată lumea fericită! Poate iese o jucătoare din echipa aceasta."

VOX: "Ne bucuram că am participat și la botezul Larei! Sunt o familie frumoasă și completă. Au deja doi copii. Să vedem dacă se încumetă și la al treilea. Le urăm mult succes!"

Catrinel și Gabi mai au o fetiță, Sara, în vârstă de aproape patru ani.

SARA TRIFU: "Este sora mea. Plânge de o oră și vrea ăa pape lăptic și de aia..."

Angajații restaurantului de lux în care a avut loc petrecerea i-au răsfățat pe cei 200 de invitați cu brânzeturi fine, somon, friptură de vită și două torturi - unul cu ciocolată, altul cu fructe de pădure.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cazuri de toxiinfecție alimentară, după o petrecere de botez ( 9 Februarie 2020 )

  De la petrecerea de botez, la spital! 11 persoane, printre care un copil, au făcut toxiinfecție alimentară, după ce au consumat din preparatele servite la un botez organizat într-un local din Feldioara, județul Brașov.

 • Copilaș rănit după ce a fost scăpat de preot în cristelniță, la botez ( 29 Mai 2015 )

  Bebeluș rănit, după ce a fost scăpat de preot în cristelniță! S-a întâmplat la o biserică din Botoșani, în timpul unei ceremonii de botez. Copilașul în vârstă de o lună și jumătate a fost dus de urgența la spitalul din Botoșani, după care a fost transferat la o unitate sanitară din Iași. Rudele spun că, în timpul slujbei, chiar în momentul în care pregătea copilul pentru scufundarea în cristelniță...

 • Tort cu șuruburi și placă metalică, servit la un botez ( 12 Noiembrie 2014 )

  Surpriză neplăcută la o petrecere de botez, în Baia Mare! O femeie a descoperit o placă metalică în tortul pe care l-a comandat pentru botezul fetiței sale. Iar surpriza nu s-a oprit aici! La scurt timp, invitații au anunțat-o că au găsit șuruburi în feliile de tort. Femeia a mers la Protectia Consumatorului și a făcut reclamație, iar laboratorul de cofetărie a fost amendat cu 4.000 de lei. Angajații laboratorului de...

 • Fosta prezentatoare a emisiunii "Stil de Criză", Carla Corb, și-a botezat băiețelul ( 8 Iulie 2013 )

  Eveniment în viața fostei prezentatoare a emisiunii Stil de Criză, Carla Parnică, fostă Corb. Vedeta de televiziune și-a botezat băiețelul, la Biserica "Sf. Nicolae", din Ghermănești, lângă Lacul Snagov. Alaiul format din 80 de invitați, care l-a însoțit pe micuțul Marc, pentru a fi creștinat, a fost îmbarcat pe un vaporaș de agrement, care a traversat lacul, pentru a ajunge la biserică. Băiețelul, lumina ochilor Carlei și a soțului ei, Mihai...

 • Monica si Tiberiu Iacob-Ridzi si-au botezat fiul ( 12 Septembrie 2010 )

  Monica si Tiberiu Iacob-Ridzi si-au botezat, duminica, fiul, Andrei Carol. Slujba de crestinare a avut loc la o biserica din Petrosani, iar petrecerea a fost organizata la un restaurant din Vulcan.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2