Date companie
 
 
 
 

Connect-R a susținut un nou concert incendiar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, Connect-R
 

Distracție mare, pe Insula Fundeni din Capitală! Connect-R a susținut un concert extraordinar, în fața unui public deosebit. Oamenii au cântat și au dansat împreună cu el.

AMBIANȚĂ

Tinerii au fost încântați că au ieșit la concert în aer liber și că putut socializa, chiar păstrând distanțarea.

VOX: "Ne-am bucurat că mai e și aproape de casă și că suntem împreună că am venit amândouă."

VOX: "Ceva superb, abia așteptam momentul asta pentru că e idolul meu până la urmă și chiar eram încântată de săptămâna trecută că o să fie un concert cu el. Care e melodia ta preferată? "Drogul meu" mi-a plăcut cel mai mult dintre cele noi și din cele vechi "Noi ne potrivim".

AMBIANȚĂ

Diseară vor urca pe scenă cei de la DJ Project, iar maine seară trupa Azur.

MARIUS CHINĂ, organizator

"Mai târziu vor urca pe scenă Dj Project, vom asculta "Slăbiciuni" în primă audiție. Vor urca pe scenă cei de la Azur, tot mâine vom avea pe scenă și teatrul pentru copii. Cum este atmosfera aici la voi? Din ce în ce mai animată. Oamenii vin din ce în ce mai mulți, ne bucurăm pentru că au început să îndragească locația noastră, s-au prins probabil și ei că e o locație sigură așa cum vedeți și voi și sperăm ca de la săptămână la săptămână să avem din ce în ce mai mulți participanți la Family Fest."

Încă mai găsiți bilete pe platformele iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM. Pe Insula Fundeni, spectacolele se vor desfășura până în toamnă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2