Date companie
 
 
 
 

Connect-R a susținut un nou concert incendiar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, Connect-R
 

Distracție mare, pe Insula Fundeni din Capitală! Connect-R a susținut un concert extraordinar, în fața unui public deosebit. Oamenii au cântat și au dansat împreună cu el.

AMBIANȚĂ

Tinerii au fost încântați că au ieșit la concert în aer liber și că putut socializa, chiar păstrând distanțarea.

VOX: "Ne-am bucurat că mai e și aproape de casă și că suntem împreună că am venit amândouă."

VOX: "Ceva superb, abia așteptam momentul asta pentru că e idolul meu până la urmă și chiar eram încântată de săptămâna trecută că o să fie un concert cu el. Care e melodia ta preferată? "Drogul meu" mi-a plăcut cel mai mult dintre cele noi și din cele vechi "Noi ne potrivim".

AMBIANȚĂ

Diseară vor urca pe scenă cei de la DJ Project, iar maine seară trupa Azur.

MARIUS CHINĂ, organizator

"Mai târziu vor urca pe scenă Dj Project, vom asculta "Slăbiciuni" în primă audiție. Vor urca pe scenă cei de la Azur, tot mâine vom avea pe scenă și teatrul pentru copii. Cum este atmosfera aici la voi? Din ce în ce mai animată. Oamenii vin din ce în ce mai mulți, ne bucurăm pentru că au început să îndragească locația noastră, s-au prins probabil și ei că e o locație sigură așa cum vedeți și voi și sperăm ca de la săptămână la săptămână să avem din ce în ce mai mulți participanți la Family Fest."

Încă mai găsiți bilete pe platformele iabilete.ro și pe magazindebilete.ro Parteneri media ai evenimentului muzical-maraton de pe Insula Fundeni sunt Național TV, National 24 Plus, Favorit TV și Național FM. Pe Insula Fundeni, spectacolele se vor desfășura până în toamnă.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Concert incendiar ”Azur”, pe Insula Fundeni ( 3 August 2020 )

  Show muzical de poveste, duminică seară, pe Insula Fundeni! Trupa Azur a ridicat publicul în picioare cu celebrele sale melodii. Spectatorii de toate vârstele au dansat și au fredonat pe ritmurile unor hit-uri precum „Mona"...

 • AMNA a susținut un concert exploziv ( 26 Iulie 2020 )

  FamilyFest Island a găzduit și aseară un concert răsunător! AMNA a urcat pe scenă pentru prima dată de la începutul pandemiei. În toată perioada de pauză a muncit, astfel încât astăzi să ne bucurăm de ea și de muzica ei.

 • Cocerte, pe Insula Fundeni ( 16 Iulie 2020 )

  Se anunță show de zile mari, pe Insula de pe Lacul Fundeni ,începând cu data de 17 iulie! Artiști importanți vor urca pe scena amplasată pe insulă, spre încântarea celor care au simțit lipsa concertelor, în perioada pandemiei.

 • Zilele Chitilei, sărbătoare cu invitați de seamă și concert pe stadion ( 8 Septembrie 2019 )

  Zilele Chitilei, sărbătorite cum se cuvine, în acest weekend! Peste 2.000 de oameni s-au adunat pe stadionul din localitate, la concertul susținut artiști cunoscuți, printre care Lora, Bere Gratis, Nicu Paleru, Matilda Pascal Cojocărița...

 • Ștefan Stan, Nico și Adrian Enache, pe scenă, în această seară ( 30 August 2019 )

  Zi de sărbătoare pe malul mării! Mihai Alexandru Găinușă, realizatorul Matinalului Efervescent de la Național FM, și-a serbat, astăzi, onomastica, alături de colega sa, Oana Paraschiv, de invitați de seamă, dar și de turiștii prezenți pe plaja din Mamaia. Surprizele s-au ținut lanț în această zi specială, pentru echipa radioului Național FM. Alexandru, un tânăr angajat al unei firme de panificație, nu a încetat să lucreze nici astăzi, de ziua lui, și a venit să le aducă matinalilor un cadou delicios.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2