Date companie
 
 
 
 

Cornelia și Lupu Rednic pregătesc spectacolul aniversar

RSS Știri
 
 
Data publicării : 16 Martie 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : concert, lupu, aniversar, cornelia, rednic
 

Cornelia și Lupu Rednic, la ceas aniversar! De un sfert de secol, vocea inconfundabilă a Corneliei Rednic și cetera soțului ei, Lupu Rednic, încântă inimile iubitorilor folclorului autentic. Momentul va fi marcat printr-un concert memorabil organizat, pe 25 martie, la Sala Palatului. Alături de ei, vor urca pe scenă artiști populari din toate zonele folclorice ale României.

CORNELIA REDNIC, rapsod popular ”Va fi pentru prima dată când eu și cu formația ”Pindu” vom fi acompaniați de orchestra Lăutarii de la Chișinău. Ce vreau să mai spun este că aniversăm 25 de ani de carieră artistică, 10 ani de când cânt cu formația ”Pindu”, și se mai împlinesc 40 de ani de când maestrul Botgros este în fruntea formației Lăutarii, deci motiv de mare sărbătoare.” 

SORIN CONSTANTINESCU, organizator ”Mai sunt puține bilete. Va fi un spectacol cu casa închisă.”

Invitați pe scena galei aniversare sunt cântăreți care acoperă tot spectrul muzicii populare românești, dar și interpreți de muzică ușoară. Printre aceștia se numără Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrică Mâțu Stoian, Steliana Sima, Dinu Iancu Sălăjanu, Ducu Bertzi, Marcel Pavel și Monica Anghel. În spectacol se regăsesc și momente de umor, susținute de Alexandru Arșinel și de cuplul comic Vărul Săndel și Daniel Marinică. Spectacolul aniversar, care va începe la ora 19:00, va fi prezentat de Aurelian Temișan și Monica Davidescu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Magda Puskas și Emeric Imre au întreținut atmosfera cu muzică folk ( 5 Octombrie 2020 )

  Show de zile mari duminică seara pe Insula Fundeni din Capitală! Emeric Imre și Magda Puskas, doi dintre marii artiști de muzică folk ai României, au reușit să facă publicul prezent să uite de toate grijile și problemele timp de aproape două ore.

 • Pepe, concert de zile mari pe Insula Fundeni ( 14 Septembrie 2020 )

  Atmosferă de poveste, la concertul susținut de Pepe, aseară, pe scena amplasă pe Insula Fundeni! „Sentimente interzise”, “Îmi pasă” sau “Tu n-ai suflet” sunt doar câteva dintre celebrele melodii...

 • Lora a susținut un recital de neuitat ( 24 August 2020 )

  Weekend-ul s-a încheiat cu încă o seară de distracție pe Insula Fundeni! Pe scenă a urcat Lora, care a oferit un spectacol de neuitat.

 • Concertul susținut de „Alb și Negru”, pe Insula Fundeni ( 23 August 2020 )

  Atmosferă specială, sâmbătă seară, pe Insula Fundeni! Trupa Alb-Negru, în formula Andrei Ștefănescu, Kamara, Ralflo și Rareș Varniote au susținut un concert de zile mari. Spectatorii au dansat și au cântat...

 • Concert Adda, pe Insula Fundeni ( 9 August 2020 )

  Insula Fundeni a găzduit, aseară, un concert de zile mari. Adda a urcat pe șcenă, după aproape 4 luni de pauză, și a susținut un spectacol incendiar. Spectatorii au cântat alături de ea hiturile care au consacrat-o.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2