Date companie
 
 
 
 

Criminal prins după opt ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : adn, criminal, atacator
 

Moartea unui bărbat din Prahova, elucidată după opt ani. Omul a fost ucis în bătaie de mai mulți indivizi, în 2007. Unul dintre atacatori a fost prins întâmplător abia acum. El a fost reținut pentru furt din bancomate, dar un acolit de-al său a mărturisit anchetatorilor că acum opt ani a participat la un jaf în urma căruia un bărbat a fost omorât.

vox vecina
"Avea o brumă de bani, am înțeles că vânduse niște pământ. L-au omorât în bătaie. Păcat, că era tânăr."

În momentul jafului, în casă mai erau mama și iubita bărbatului, care au fost și ele bătute crunt. Totul pentru 5.000 de lei pe care omul îi avea în casă. După crimă, tâlharii, care aveau fețele acoperite, au dispărut cu banii. Cele două femei care au supraviețuit atacului nu au putut da multe indicii despre ei.

vox vecina: "A fost și mama lui. Au intrat. Pe ea au jucat-o în picioare. Au zis că dacă vorbește ceva, o omoară."

În urma tâlharilor a rămas doar un deget de mănușă de pe care s-au luat probe ADN, însă niciunul dintre suspecții investigați de anchetatori nu s-a dovedit a fi criminalul. Între timp, un acolit de-al criminalului l-a turnat, iar rezultatul testelor genetice i-au condus pe anchetatori la adevăratul făptaș.

FLORENTINA CIOCA, procuror: "În anul 2015 a fost arestat de Judecătoria Ploiesti pentru comiterea infracțiunii de furt din bancomate. Abia în 2015, când s-a efectuat genotiparea inculpatului, s-a stabilit ca ADN-ul lui se afla în acel deget de manușă."

vox vecina: "- Vă mai gândeați că îl prind? -De unde să mă mai gândesc, atâția ani de zile."

Bărbatul nu își recunoaște vina. Anchetatorii încearcă acum să-i găsească și pe ceilalți tâlhari care au participat la jaf.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O nouă rută pentru migranți ( 1 Martie 2020 )

  O nouă criză a migranților amenință Europa. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan susține că a avertizat de câteva luni că Turcia se vede obligată să își deschidă porțile, arată cotidianul spaniol El Pais.

 • Proclamația de la București, lansată de Alternativa pentru Demnitate Națională ( 22 Februarie 2020 )

  Un proiect cu ADN românesc în Uniunea Europeană! Alternativa pentru Demnitate Națională, partidul fondat de Cătălin Ivan, își propune reconstucția României pornind de la o schimbare radicală a clasei politice. În acest sens ADN a lansat Proclamația de la București, document care susține că România nu mai poate accepta statutul de țară europeană "de mâna a doua".

 • Copilărie în pericol ( 27 Noiembrie 2019 )

  Tragediile în care au fost implicați copii în ultima perioadă arată un sistem corupt și incompetent. Afirmația îi aparține coordonatorului ADN, Cătălin Ivan, care cere poziționarea autorităților, în frunte cu președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, pe tema gravă a siguranței copilului în România. 

 • Kelemen propune un pact, Ivan ripostează ( 7 Octombrie 2019 )

  Campania electorală oficială se apropie cu pași repezi iar propunerile candidaților se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel, președintele UDMR, Kelemen Hunor le-a propus celorlalți candidați la alegerile prezidențiale un pact pentru campania electorală, pentru ca aceasta să fie una fără atacuri la persoană sau jigniri. Kelemen Hunor a transmis, de la Arad, că vrea o campanie bazată pe proiecte și programe. Replicile nu s-au lăsat așteptate. 

 • Cătălin Ivan s-a înscris în cursa pentru Cotroceni ( 22 Septembrie 2019 )

  Cătălin Ivan, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională, a depus, astăzi, la Biroul Electoral Central, lista cu peste 230.000 de semnături, care îi dau dreptul să participe la cursa pentru Cotroceni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2