Date companie
 
 
 
 

Criminal prins după opt ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 10 Septembrie 2015
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : adn, criminal, atacator
 

Moartea unui bărbat din Prahova, elucidată după opt ani. Omul a fost ucis în bătaie de mai mulți indivizi, în 2007. Unul dintre atacatori a fost prins întâmplător abia acum. El a fost reținut pentru furt din bancomate, dar un acolit de-al său a mărturisit anchetatorilor că acum opt ani a participat la un jaf în urma căruia un bărbat a fost omorât.

vox vecina
"Avea o brumă de bani, am înțeles că vânduse niște pământ. L-au omorât în bătaie. Păcat, că era tânăr."

În momentul jafului, în casă mai erau mama și iubita bărbatului, care au fost și ele bătute crunt. Totul pentru 5.000 de lei pe care omul îi avea în casă. După crimă, tâlharii, care aveau fețele acoperite, au dispărut cu banii. Cele două femei care au supraviețuit atacului nu au putut da multe indicii despre ei.

vox vecina: "A fost și mama lui. Au intrat. Pe ea au jucat-o în picioare. Au zis că dacă vorbește ceva, o omoară."

În urma tâlharilor a rămas doar un deget de mănușă de pe care s-au luat probe ADN, însă niciunul dintre suspecții investigați de anchetatori nu s-a dovedit a fi criminalul. Între timp, un acolit de-al criminalului l-a turnat, iar rezultatul testelor genetice i-au condus pe anchetatori la adevăratul făptaș.

FLORENTINA CIOCA, procuror: "În anul 2015 a fost arestat de Judecătoria Ploiesti pentru comiterea infracțiunii de furt din bancomate. Abia în 2015, când s-a efectuat genotiparea inculpatului, s-a stabilit ca ADN-ul lui se afla în acel deget de manușă."

vox vecina: "- Vă mai gândeați că îl prind? -De unde să mă mai gândesc, atâția ani de zile."

Bărbatul nu își recunoaște vina. Anchetatorii încearcă acum să-i găsească și pe ceilalți tâlhari care au participat la jaf.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc ( 15 Ianuarie 2021 )

  Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

 • Cătălin Ivan denunță dubla măsură în politică ( 28 Octombrie 2020 )

  12 partide, ONG-uri și fundații s-au unit sub o singură platformă, Partidul Ecologist Român. Cătălin Ivan, fondatorul formațiunii Alternativa pentru Demnitate Națională, a explicat de ce adeziunea la PER reprezintă o soluție pentru cei care își doresc o Românie sănătoasă. "Avem nevoie de un un proiect românesc în Europa, de o viziune a noastră în Europa", spune fostul europarlamentar, care susține și ideea unui fond de solidaritate cu cetățenii, din partea partidelor politice parlamentare, mai ales acum în timpul pandemiei.

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Autorul dublei crime de la Iași, condamnat la închisoare pe viață ( 1 Iulie 2020 )

  Condamnare la detenție pe viață, în cazul unui criminal din Iași, care a fost găsit vinovat de uciderea a două persoane, mamă și fiu. Judecătorii Tribunalului Iași au finalizat procesul suspectului, care, anul trecut...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2