Date companie
 
 
 
 

Emil Boc, la festivalul care promoveazã economia germanã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emil boc, economie, bere
 

Emil Boc da cep.... la butoiul cu bere. Primarul a participat la festivalul care promoveazã economia germanã, în centrul Clujului. Dupã câteva lovituri de ciocan bine plasate, Emil Boc a reusit sã-si toarne o halbã de bere blondã adusã direct din Germania.

AMBIANTÃ: (Boc la butoi cu ciocanul) "Dacã vreti bere! Voila! (...) (Boc îsi pune bere în halbã) La multi ani!" (Boc bea bere)

EMIL BOC, primar Cluj-Napoca: "Pentru prima datã dau si eu cep la un butoi de bere. Am mai umblat cu cepul când eram acasã, ba la vin, ba la tuicã, dar la bere niciodatã. E o plãcere sã deschizi un butoi de bere nemteascã, e gustoasã. Am si gustat-o primul pentru cã a ajuns pe mine prima datã."

La festival, un litru de bere costã 12 lei, iar un vin nemtesc se vinde cu pânã la 85 de lei.

VOX: "E mai amãruie, cam atât, cam amãruie. ªi la pret? E ok, cel putin aici."

VOX: "În comparatie cu cea româneascã? –Nu prea e mare diferentã, se simte putin cã e nefiltratã. Gustul e amîrui ca la toate berile, refreshing."

CAMELIA CHIOREAN, organizator: "O parte din bunãtãtile din camion sunt deja prezente. Avem vinuri, bere, cârnãciori traditionali bavarezi, tot felul de alte preparate din carne specifice. Existã meniuri pe mese, preturile sunt foarte accesibile."

Festivalul din centrul Clujului promoveazã economia germanã în judet si se va încheia duminicã searã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Creșterea inflației reprezintă principala temere a investitorilor ( 12 Octombrie 2019 )

  Principalele temeri ale românilor sunt legate de evoluția economiei! Creșterea inflației, deprecierea leului și accentuarea blocajului financiar reprezintă și principalele temeri ale investitorilor în toamna acestui an.

 • Klaus Iohannis susține sprijinirea sectorului digital ( 8 Octombrie 2019 )

  Președintele României susține transformarea țării prin tehnologizare! Klaus Iohannis a participat la lansarea proiectului Romania Tech Nation, la Universitatea Politehnică, unde a vorbit despre nevoia de dezvoltare a sectorului digital, despre implicarea antreprenorilor, precum și despre digitalizarea economiei. 

 • Matinalul efervescent pleacă din ogradă și revine în studioul Național FM ( 20 Septembrie 2019 )

  Ultimă zi de distracție în aer liber, pregătiri de mutare în studio! Temperaturile neprietenoase îi alungă pe matinalii efervescenți, Oana Paraschiv și Mihai Găinușă, împreună cu invitații lor, din ograda Centrului Național Media...

 • Misiunea F.M.I. la București, încheiată cu îndemn la austeritate financiară ( 7 Iunie 2019 )

  Moderație fiscală și înăsprirea politicilor monetare. Este recomandarea misiunii Fondului Monetar Internațional, la finalul vizitei de evaluare a economiei efectuată în România. Experții F.M.I. subliniază, totodată, importanța...

 • Delegația FMI, la București ( 27 Mai 2019 )

  O delegație a Fondului Monetar Internațional a venit la Bucuresti pentru a realiza evaluarea anuală a economiei românești. Delegația FMI, condusă de șeful misiunii FMI pentru România, Jaewoo Lee, se va afla la București...

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2