Date companie
 
 
 
 

Emil Boc, la festivalul care promoveazã economia germanã

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Octombrie 2012
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : emil boc, economie, bere
 

Emil Boc da cep.... la butoiul cu bere. Primarul a participat la festivalul care promoveazã economia germanã, în centrul Clujului. Dupã câteva lovituri de ciocan bine plasate, Emil Boc a reusit sã-si toarne o halbã de bere blondã adusã direct din Germania.

AMBIANTÃ: (Boc la butoi cu ciocanul) "Dacã vreti bere! Voila! (...) (Boc îsi pune bere în halbã) La multi ani!" (Boc bea bere)

EMIL BOC, primar Cluj-Napoca: "Pentru prima datã dau si eu cep la un butoi de bere. Am mai umblat cu cepul când eram acasã, ba la vin, ba la tuicã, dar la bere niciodatã. E o plãcere sã deschizi un butoi de bere nemteascã, e gustoasã. Am si gustat-o primul pentru cã a ajuns pe mine prima datã."

La festival, un litru de bere costã 12 lei, iar un vin nemtesc se vinde cu pânã la 85 de lei.

VOX: "E mai amãruie, cam atât, cam amãruie. ªi la pret? E ok, cel putin aici."

VOX: "În comparatie cu cea româneascã? –Nu prea e mare diferentã, se simte putin cã e nefiltratã. Gustul e amîrui ca la toate berile, refreshing."

CAMELIA CHIOREAN, organizator: "O parte din bunãtãtile din camion sunt deja prezente. Avem vinuri, bere, cârnãciori traditionali bavarezi, tot felul de alte preparate din carne specifice. Existã meniuri pe mese, preturile sunt foarte accesibile."

Festivalul din centrul Clujului promoveazã economia germanã în judet si se va încheia duminicã searã.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Centru integrat de economie circulară, înființat la București ( 2 Iunie 2021 )

  Primul centru integrat de economie circulară din România adresat pieței sociale, inaugurat la București! Copiii și adulții defavorizați pot să viziteze acest centru pentru a participa la diverse activități educative.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • Măsuri de atenuare a impactului coronavirusului asupra economiei ( 14 Martie 2020 )

  Ministrul interimar al Finanțelor vrea să ia măsuri pentru atenuarea impactului pandemiei de infectare cu coronavirus asupra mediului economic! 

 • Creșterea inflației reprezintă principala temere a investitorilor ( 12 Octombrie 2019 )

  Principalele temeri ale românilor sunt legate de evoluția economiei! Creșterea inflației, deprecierea leului și accentuarea blocajului financiar reprezintă și principalele temeri ale investitorilor în toamna acestui an.

 • Klaus Iohannis susține sprijinirea sectorului digital ( 8 Octombrie 2019 )

  Președintele României susține transformarea țării prin tehnologizare! Klaus Iohannis a participat la lansarea proiectului Romania Tech Nation, la Universitatea Politehnică, unde a vorbit despre nevoia de dezvoltare a sectorului digital, despre implicarea antreprenorilor, precum și despre digitalizarea economiei. 

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2