Date companie
 
 
 
 

Exproprierile se vor face in 60 de zile

RSS Știri
 
 
Data publicării : 20 Octombrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : exproprieri, infrastructura, 60 de zile, autostrazi
 

Exproprierile în cazurile care vizează lucrări de infrastructură coordonate de Ministerul Transporturilor se vor face mai rapid. De exemplu, cei care dețin terenuri pe care urmează se se construiască autostrăzi vor fi expropriați în 60 de zile și nu în 720, ca până acum. Decizia a fost luată de senatori, în ședința de plen.

ANCA BOAGIU - Ministrul Transporturilor: "Proiectul a pornit ca urmare a analizelor din cadrul ministerului, constatând cã pierdem mai bine de doi ani pânã când reusim sã expropriem terenurile necesare efectuãrii lucrãrilor de constructie prioritare pentru România.(...)Din estimãrile fãcute, economisim circa 1 miliard de euro, bani care ar putea fi solicitati de contractori în perioada urmãtoare din lipsa terenurilor expropriate."

Proiectul privind exproprierile în cauze referitoare la utilitatea publică urmează să intre în dezbaterea Camerei Deputaților, care este camera decizională.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Protestul ”RomâniaVreaAutostrăzi” a atras susținători din întreaga țară ( 15 Martie 2019 )

  România a luat pauză 15 minute! Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de Ștefan Mandachi a devenit unul național. Zeci de mii de oameni, angajați la stat sau la privat, din multe orașe din țară, au încetat activitatea...

 • Lucrare de infrastructură care nu duce nicăieri, în București ( 9 Martie 2019 )

  Administrația Capitalei nu pare să aibă soluții pentru fluidizarea traficului. În vreme ce șoferii petrec ore întregi în trafic, lucrările de infrastructură care ar putea fluidiza circulația stau și ele încremenite la stop.

 • Investiții pentru Prelungirea Ghencea ( 26 Septembrie 2018 )

  Consiliul General al Municipiului București a aprobat proiectul de hotărâre privind investiția de aproape 559 de milioane de lei pentru lucrările la infrastructura din Prelungirea Ghencea. 

 • Protest la limita răbdării, la Domnești ( 9 Iunie 2018 )

  Protest la limita răbdării, la margine de București! Sute de oameni au ieșit, astăzi, în stradă, pentru a protesta față de problemele privind infrastructura de transport din zona Prelungirea Ghencea și lucrările de la Pasajul Domnești.

 • Raport alarmant privind Aeroportul Otopeni ( 7 Februarie 2018 )

  Un raport alarmant despre Aeroportul Otopeni, prezentat fostului ministru al Transportului, Felix Stroe, în octombrie anul trecut, este făcut public abia acum. Raportul pentru perioada 2013 - 2017 a fost întocmit...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2