Date companie
 
 
 
 

Focar de infecție, în incinta fostului Spital de boli venerice Scarlat Longhin

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Martie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : focar, infectie, boli
 

Fostul spital de boli venerice, Scarlat Longhin, din București, s-a transformat într-un focar de infecție, după retrocedarea clădirilor. Inspectorii Gărzii de Mediu au descoperit sute de eprubete cu sânge aruncate la întâmplare și mai multe seringi, folosite, cel mai probabi, de consumatorii de droguri. Proprietarii au lăsat totul în paragină, fapt care periclitează sănătatea elevilor unuia dintre cele mai mari licee din capitală, Gheorghe Șincai, aflat la doar câțiva metri distanță.

AMBIANȚĂ aurolac: "Eu nu fur, eu dorm aici..."

Abandonat de proprietari, fostul spital a atras ca un magnet hoții de fier vechi, iar, astăzi, clădirile sunt în pericol de prăbușire.

AMBIANȚĂ CRISTIAN POPESCU PIEDONE, primarul Sectorului 4: "Amenzi maxime, celor doi proprietari! Un miliard de lei, deținătorului de clădiri, un miliard de lei dããã ããã ãããm pentru teren!"

Primarul Sectorului 4 îi acuză pe cei doi proprietari că nu au asigurat paza clădirilor și nu au îngrădit terenul.

CRISTIAN POPESCU PIEDONE, primar, Sector 4-București: "Pe terenul lui, se află un focar de infecție, care poate periclita siguranța cetățeanului. Și nu că poate, un sânge necoagulat de peste patru ani de zile îmi spune ceva, lăsat în aer liber..."

Pentru început, Primăria Sectorului 4 a împrejmuit curtea fostului spital, iar Poliția comunitară va păzi zona. Dacă în următoarele 48 de ore, proprietarii nu vor ridica un gard și nu-și vor angaja paznic, vor fi din nou amendați.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2