Date companie
 
 
 
 

Gabriela Firea a postat primele imagini cu autobuzele nepoluante

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : autobuze, firea
 

Au fost achiziționate primele autobuze nepoluante! Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a publicat, pe Facebook, imagini cu autobuzele nepoluante care vor circula prin București începând din luna aprilie. Măsura vine în contextul în care, la cererea populației, Firea a renunțat la introducerea vinietei Oxigen.

GABRIELA FIREA, primar general

"Din aprilie vin primele 20 de autobuze, la fel și în lunile următoarele câte 20 de autobuze în fiecare lună până la atingerea numărului total de 130 de autobuze care vor veni în Capitală și vor circula în special în zona centrală a orașului. Iată lupta cu poluarea continuă sub toate formele și în special în dorința de a-i convinge pe cetățeni să folosească mijloacele de transport în comun în detrimetrul mașini mici proprietate personală. "

Societatea de Transport București vrea să transforme 100 de autobuze vechi de 15 ani, Euro 3, în autobuze pe gaz natural comprimat. Investiția va fi de circa 150.000 de euro/autobuz și ar putea fi realizată cu bani de la Mediu. Directorul general al STB, Andrei Creci, a adăugat că alte 100 de autobuze, tot Euro 3, vor fi transformate în troleibuze, tot cu bani din Fondul de Mediu.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2