Date companie
 
 
 
 

Grupare infracțională de retrocedări ilegale destructurată de polițisti

RSS Știri
 
 
Data publicării : 22 Iulie 2014
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : hoti, terenuri
 

Mare atenție la achiziționarea de terenuri sau case!Mai mulți cumpărători de bună credință au fost înșelați de membrii unei rețele care vindeau terenuri nerevendicate. Banda era formatã din nouă persoane cu vârste cuprinse între 40 și 80 de ani. Opt suspecți, între care câțiva septuagenari, au fost reținuți și duși la audieri.

AMBIANȚE hoți "N-am fãcut nimic. - Câți ani aveți? - 77. Ne-a luat pentru că un om...noi am fost, am muncit acolo, el a luat terenul...dar câți ani aveți? - 80 fãrã unu."

Terenurile cu care banda a înșelat zeci de români se aflã în cartierele Chitila și Bucureștii Noi. Prejudiciul se ridică la aproximativ un milion de euro.

BOGDAN DANA, șef, Secția 5 Poliție, București: "Am reușit să identificãm 27 asemenea terenuri, o parte au intrat în posesia unor persoane."

Gruparea identifica terenuri nerevendicate, iar mai apoi se folosea de acte false și de martori mincinoși pentru a le dobândi.

BOGDAN DANA, șef, Secția 5 Poliție, București: "Gruparea dobândea aceste terenuri fie prin deschiderea unor acțiuni în instanțã, de uzucațiune, fie prin folosirea de documente false sau falsificate. 11 acțiuni în instanțã au fost identificate de noi pânã în acest moment. Dupã ce dobândeau terenurile într-un mod fraudulos, le vindeau."

Actele de vânzare-cumpărare vor fi declarate nule. Tot ce pot face noii proprietari este sã dea în judecatã persoanele care i-au înșelat.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2