Date companie
 
 
 
 

Hoti pedepsiti in mod original de localnicii dintr-o comuna bacauana

RSS Știri
 
 
Data publicării : 21 Octombrie 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : caruta, hoti, localnici, buhoci, inhamat
 

Localnicii din comuna băcăuană Buhoci i-au pedepsit în stil original pe hoții, care, în urmă cu 14 ani, au furat trei uși din sat. Sătenii i-au dezbrăcat, i-au legat și i-au înhămat la căruță. Pentru gestul lor, însă, cei cinci justițiari sunt cercetați pentru șantaj și lipsire de libertate.

VOX "La ora cinci dimineață, vine acasã distrus, nenorocit. I-a legat pe Chelu, pe Mocanu si pe sotul meu, i-a legat cu funia de picioare si i-a târâit vreo doi, trei kilometri cu cãruta. Coaste rupte, tot julit pe spate.

CRISTEA IȘTOC, viceprimar, comuna Buhoci "Este o reglare de conturi. Cei acuzati de acest abuz sunt niste oameni chiar muncitori, cei care i-au acuzat mai putin muncitori si certati cu legea."

VOX "La noi în sat, câte nu se întâmplã, cel mai distrus sat. E bãuturã multã, slavã Domnului, si dupã asta se întâmplã toate alea, de la bãuturã."

NARCISA BUTNARU, purtãtor de cuvânt, I.P.J. Bacău "Patru dintre fãptuitori au fost depistați. Față de aceștia s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore."

Dacă vor fi sunt găsiți vinovați, cei cinci bărbați riscă să stea după gratii între trei și zece ani.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2