Date companie
 
 
 
 

Rămas bun, Bogdan Stanoevici!

RSS Știri
 
 
Data publicării : 15 Ianuarie 2021
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : comemorare, Bogdan Staneovici, regrete
 

Flori, lumânări și multe amintiri! Trupul neînsuflețit al actorului și omului politic Bogdan Stanoevici a fost depus la capela cimitirului Bellu, unde cei care l-au iubit și apreciat i-au putut aduce un omagiu.

"Un băiat deosebit, un om cu suflet mare, un om care se implica, ducea o viață foarte echilibrată, un bun profesionist."
"Un om foarte energic, foarte bun, un actor bun, regretat de multă lume."
"Ar trebui să vă spun ore întregi despre el, un drag prieten, camarad, l-am iubit foarte mult, îl iubim mulți."

Bogdan Staneovici s-a remarcat pe scenă și în filme precum "Noi, cei din linia întâi" sau "Sania Albastră", înainte de 1989. A plecat în Franța, unde și-a continuat cariera de actor, dar a ales să se întoarcă în România. În 22 ianuarie ar fi împlinit 63 de ani... "Povestea mea se va sfârși aici, pe tărâmul natal", ne spunea Bogdan... O poveste încheiată mult, mult prea devreme! Rămas bun, Bogdan Stanoevici!« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Cătălin Ivan: Bogdan Stanoevici a pierdut lupta cu sistemul medical românesc ( 15 Ianuarie 2021 )

  Dispariția prematură a lui Bogdan Stanoevici a lăsat un gol imens pentru cei care l-au cunoscut și apreciat. După o carieră pe scenă și pe marile ecrane, a dorit să se implice în politică, pentru că își dorea o reformă reală a României. Atacat de virusul SARS-CoV-2, sistemul de sănătate românesc nu a fost suficient pentru a-l salva. Un mesaj emoționant vine de la liderul Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, care l-a cunoscut bine pe Bogdan. Au fost adversari politici în 2019, când au candidat la alegerile prezidențiale, dar cu un proiect de țară cu multe similitudini, colegi mai târziu, regăsindu-și puncte comune în dorința de a pune sănătatea și educația în prim plan.

 • 40 de ani de la moartea marelui ziarist Pamfil Șeicaru ( 26 August 2020 )

  S-au împlinit 40 de ani de la trecerea în rândul celor drepți a marelui om de cultură și ziarist Pamfil Șeicaru. Cu această ocazie, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a organizat o ceremonie de comemorare...

 • Mihai Eminescu, omagiat ( 15 Iunie 2020 )

  Mihai Eminescu, comemorat la 131 de ani de la moarte! Zeci de persoane au asistat la o slujbă de pomenire, la Cimitirul Bellu din București. A fost oficiat un parastas și au fost depuse coroane de flori, în semn de omagiu. Oameni de cultură și admiratori ai operei eminesciene au ținut cuvântări și au recitat poezii ale marelui nostru poet.

 • Comemorarea lui Eminescu, la Cimitirul Bellu ( 15 Iunie 2019 )

  Mihai Eminescu, comemorat cu onoruri, la Cimitirul Bellu din București, acolo unde este își doarme somnul de veci. Astăzi, 15 iunie, se împli­nesc 130 de ani de la moar­tea geniului poeziei românești, Mihai Eminescu.

 • Sute de oameni au aprins o lumânare în memoria victimelor incendiului de la Colectiv ( 30 Octombrie 2018 )

  Lacrimi și deznădejde la 3 ani de la tragicul incendiu din clubul Colectiv in urma caruia 64 de tineri și-au pierdut viața. Sute de bucureșteni au aprins o lumânare în memoria victimelor iar un sobor de preoți a organizat o slujbă de comemorare a acestora.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2