Date companie
 
 
 
 

Săgeți pe scena politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Catalin Ivan, Liviu Pleșoianu, Mihai Teodor
 

Anticipate sau alegeri la termen? În lipsa unui răspuns, deocamdată, la această întrebare, moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Orban a atras săgeți din toate direcțiile. Astfel, deputatul PSD Liviu Pleșoianu l-a atacat pe pagina sa de Facebook pe liderul partidului, Marcel Ciolacu, criticându-l pentru nominalizarea lui Remus Pricopie la funcția de premier. "Este pur și simplu revoltător și de netolerat ce se întâmplă!", a tunat Pleșoianu. La rândul său, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan a susținut că actualele partide parlamentare aruncă România într-o criză politică nejustificată de interesele și bunăstarea românilor. "Nimic pentru cetățeni, totul pentru interesele de moment ale probabil celei mai viciate și corupte clase politice din Europa", a punctat Cătălin Ivan. Liderul ADN a subliniat că România are nevoie mai mult ca oricând de o alternativă politică reală. Și secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Mihai Teodor, a precizat, pe rețeaua de socializare că, de la o zi la alta, instabilitatea politică crește. "Actuala clasă politică a eșuat. Interesele și nevoile cetățenilor au fost uitate în acest război pentru putere", conchide Mihai Teodor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Accesul la educație pentru toți copiii, în vizor ( 2 August 2020 )

  Am intrat în luna august și tot mai mulți părinți, profesori și elevi se întreabă cum se vor desfășura cursurile din toamnă. Chiar dacă activitățile de vacanță continuă, îngrijorarea părinților, după experiența din primăvară, când cursurile au fost organizate online, se accentuează.

 • Investițiile publice, absolut necesare ( 29 Iulie 2020 )

  Banii europeni, atât de așteptați în țară pentru recuperarea economiei, nasc în continuare controverse. Fostul europarlamentar și actual coordonator al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan, atrage atenția asupra termenelor stricte în care România trebuie să se încadreze pentru accesarea fondurilor europene.

 • O nouă rută pentru migranți ( 1 Martie 2020 )

  O nouă criză a migranților amenință Europa. Președintele turc, Recep Tayyip Erdogan susține că a avertizat de câteva luni că Turcia se vede obligată să își deschidă porțile, arată cotidianul spaniol El Pais.

 • Copilărie în pericol ( 27 Noiembrie 2019 )

  Tragediile în care au fost implicați copii în ultima perioadă arată un sistem corupt și incompetent. Afirmația îi aparține coordonatorului ADN, Cătălin Ivan, care cere poziționarea autorităților, în frunte cu președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, pe tema gravă a siguranței copilului în România. 

 • C. Ivan: Dăncilă, o țintă ușoară pentru politicieni mărunți ( 11 Octombrie 2019 )

  Reacțiile după moțiunea de cenzură nu au întârziat să apară! Cătălin Ivan, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la președinția României, susține că a fost mai degrabă o moțiune pusă în mișcare din rațiuni electorale și care nu convinge pe nimeni.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2