Date companie
 
 
 
 

Săgeți pe scena politică

RSS Știri
 
 
Data publicării : 6 Februarie 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : Catalin Ivan, Liviu Pleșoianu, Mihai Teodor
 

Anticipate sau alegeri la termen? În lipsa unui răspuns, deocamdată, la această întrebare, moțiunea de cenzură care a dus la căderea Guvernului Orban a atras săgeți din toate direcțiile. Astfel, deputatul PSD Liviu Pleșoianu l-a atacat pe pagina sa de Facebook pe liderul partidului, Marcel Ciolacu, criticându-l pentru nominalizarea lui Remus Pricopie la funcția de premier. "Este pur și simplu revoltător și de netolerat ce se întâmplă!", a tunat Pleșoianu. La rândul său, coordonatorul politic al Alternativei pentru Demnitate Națională, Cătălin Ivan a susținut că actualele partide parlamentare aruncă România într-o criză politică nejustificată de interesele și bunăstarea românilor. "Nimic pentru cetățeni, totul pentru interesele de moment ale probabil celei mai viciate și corupte clase politice din Europa", a punctat Cătălin Ivan. Liderul ADN a subliniat că România are nevoie mai mult ca oricând de o alternativă politică reală. Și secretarul general al Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), Mihai Teodor, a precizat, pe rețeaua de socializare că, de la o zi la alta, instabilitatea politică crește. "Actuala clasă politică a eșuat. Interesele și nevoile cetățenilor au fost uitate în acest război pentru putere", conchide Mihai Teodor.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Copilărie în pericol ( 27 Noiembrie 2019 )

  Tragediile în care au fost implicați copii în ultima perioadă arată un sistem corupt și incompetent. Afirmația îi aparține coordonatorului ADN, Cătălin Ivan, care cere poziționarea autorităților, în frunte cu președintele Iohannis și premierul Ludovic Orban, pe tema gravă a siguranței copilului în România. 

 • C. Ivan: Dăncilă, o țintă ușoară pentru politicieni mărunți ( 11 Octombrie 2019 )

  Reacțiile după moțiunea de cenzură nu au întârziat să apară! Cătălin Ivan, candidatul Alternativei pentru Demnitate Națională la președinția României, susține că a fost mai degrabă o moțiune pusă în mișcare din rațiuni electorale și care nu convinge pe nimeni.

 • Kelemen propune un pact, Ivan ripostează ( 7 Octombrie 2019 )

  Campania electorală oficială se apropie cu pași repezi iar propunerile candidaților se înmulțesc pe zi ce trece. Astfel, președintele UDMR, Kelemen Hunor le-a propus celorlalți candidați la alegerile prezidențiale un pact pentru campania electorală, pentru ca aceasta să fie una fără atacuri la persoană sau jigniri. Kelemen Hunor a transmis, de la Arad, că vrea o campanie bazată pe proiecte și programe. Replicile nu s-au lăsat așteptate. 

 • Cătălin Ivan, în cursa pentru Cotroceni ( 17 Septembrie 2019 )

  Cătălin Ivan, coordonatorul politic ADN, Alternativa pentru Demnitate Națională, și-a anunțat candidatura la Președinția României. Tânărul politician a ales să facă acest anunț într-un cadru inedit, o uzină înființată în anul 1876, pentru că, susține el, istoria acestei fabrici se identifică într-adevăr cu istoria României moderne, dar și pentru a trage un semnal de alarmă în privința pierderii competitivității industriei românești.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2