Date companie
 
 
 
 

Șapte mii de bucureșteni au ales Vanghelionul de la Romexpo, pentru a petrece noaptea dintre ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, petrecere, Romexpo, vanghelion, bisbal, anastasia
 

Șapte mii de bucureșteni au ales Vanghelionul de la Romexpo, pentru a petrece noaptea dintre ani. S-au distrat, au dansat, au mâncat pe săturate și au ciocnit câte o cupã de șampanie. La miezul nopții, atmosfera era incendiară! Petrecăreții au fost serviți cu somon fumee, salatã de crabi, canelonni cu pui și legume, și cotlet de porc haiducesc. La miezul nopții au apărut tortul și șampania, după care s-a încins marea horă românească.

VOX "Pentru prima datã! La mine este o surprizã plãcutã. Interesant aranjamentul!"

VOX "- Am mai fost și mi-a plãcut. - Ce vã place cel mai mult din aceastã searã? - Atmosfera și artiștii!"

Pe scena de la Romexpo au urcat artiști români cunoscuți, precum Marcel Pavel și Monica Anghel, Loredana, Direcția 5, Voltaj și Cerebel.

VOX "- Cu cine ai venit la Revelion? - Cu mami și cu tati. - Cine ți-a plãcut cel mai mult dintre artiști? - Cerebel."

La Vanghelion, două staruri de renume internațional au susținut recitaluri: Anastasia și David Bisbal! Un bilet pentru Vanghelion a costat 100 de lei. Bucureștenii au fost atât de încântați de petrecere, încât se gândesc serios sã petreacă și noaptea dintre 2013 si 2014, tot la Romexpo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Multime de viziitatori, la expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Romexpo ( 6 Octombrie 2019 )

  Mulțime de vizitatori dornici să-și înnoiască garderoba, în acest weekend, la cea mai mare expoziție cu vânzare, de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată în Pavilionul C2 de la Romexpo! Hainele și încălțămintea sunt...

 • Branduri de renume la prețuri mici, la cea mai mare expoziție de îmbrăcăminte și încălțăminte, organizată la ROMEXPO ( 5 Octombrie 2019 )

  Omul are nevoi și în funcție de anotimp, iar una dintre aceste nevoi este aceea de împrospătare a garderobei. Dacă se poate, cu lucruri de calitate, la prețuri accesibile. Cea mai mare expoziție de haine, cu vânzare, organizată...

 • Branduri de renume, la prețuri accesibile ( 2 Octombrie 2019 )

  Toamna a sosit, iar acum este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Mii de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 30 Septembrie 2019 )

  Toamna este un bun moment pentru schimbarea garderobei. Între 2 și 13 octombrie, bucureștenii sau cei aflați în trecere prin Capitală, pot profita de ofertele de excepție ale celei mai mari expoziții de haine cu vânzare. Peste 40.000 de articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei, la Romexpo în pavilionul C2.

 • Peste 40.000 de articole noi de îmbrăcăminte și încălțăminte, la Romexpo ( 29 Septembrie 2019 )

  A venit momentul să ne îmbogățim garderoba pentru toamnă! Între 2 si 13 octombrie, puteți profita de o ofertă de excepție, la Romexpo. Peste 40.000 de articole noi, îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii de la branduri de renume vă așteaptă la prețuri pornind de la 20 de lei.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2