Date companie
 
 
 
 

Șapte mii de bucureșteni au ales Vanghelionul de la Romexpo, pentru a petrece noaptea dintre ani

RSS Știri
 
 
Data publicării : 1 Ianuarie 2013
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : bucuresteni, petrecere, Romexpo, vanghelion, bisbal, anastasia
 

Șapte mii de bucureșteni au ales Vanghelionul de la Romexpo, pentru a petrece noaptea dintre ani. S-au distrat, au dansat, au mâncat pe săturate și au ciocnit câte o cupã de șampanie. La miezul nopții, atmosfera era incendiară! Petrecăreții au fost serviți cu somon fumee, salatã de crabi, canelonni cu pui și legume, și cotlet de porc haiducesc. La miezul nopții au apărut tortul și șampania, după care s-a încins marea horă românească.

VOX "Pentru prima datã! La mine este o surprizã plãcutã. Interesant aranjamentul!"

VOX "- Am mai fost și mi-a plãcut. - Ce vã place cel mai mult din aceastã searã? - Atmosfera și artiștii!"

Pe scena de la Romexpo au urcat artiști români cunoscuți, precum Marcel Pavel și Monica Anghel, Loredana, Direcția 5, Voltaj și Cerebel.

VOX "- Cu cine ai venit la Revelion? - Cu mami și cu tati. - Cine ți-a plãcut cel mai mult dintre artiști? - Cerebel."

La Vanghelion, două staruri de renume internațional au susținut recitaluri: Anastasia și David Bisbal! Un bilet pentru Vanghelion a costat 100 de lei. Bucureștenii au fost atât de încântați de petrecere, încât se gândesc serios sã petreacă și noaptea dintre 2013 si 2014, tot la Romexpo.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Relaxare totală, în Parcul Herăstrău ( 17 Mai 2020 )

  Aglomerație în Parcul Herăstrău din București, în primul weekend de la momentul intrării în starea de alertă. Însă, de respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului nici n-a mai fost vorba.

 • Programe speciale de sărbători, la Național TV ( 23 Decembrie 2019 )

  Celebrarea Nașterii Domnului și trecerea în noul an, sărbătorite la superlativ la Național TV! Artiști cunoscuți și îndrăgiți de public evoluează în programele de Crăciun și de Revelion. Piesele de muzică ușoară, populară și de petrecere...

 • 15 ani de Favorit TV ( 15 Decembrie 2019 )

  Sărbătoare mare, la Favorit TV, care împlinește, astăzi, 15 ani! Și cum poate sărbători altfel, televiziunea cântecelor noastre, decât cu un maraton de muzică autentică românească, dans și voie bună! Sunt 15 ani de când...

 • Joia de ieșeală, cu Național FM ( 29 Noiembrie 2019 )

  Joia de ieșeală, party cu Național FM, în Berăria H din capitală! Weekendul a inceput mai devreme pentru ascultătorii Național FM care au răspuns în număr mare apelului făcut de Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, gazdele emisiunii Matinal Efervescent de la Național FM. Invitați să se ocupe de buna dispoziție au fost Kamara de la Trupa Alb Negru, Juke Box cu Bella Santiago, Ralph, Domnul Problemă și Diana Enache.

 • Vinuri pentru toate gusturile, la Romexpo ( 23 Noiembrie 2019 )

  Târg de vinuri, la Romexpo! În acest weekend, românii pot degusta gratuit sute de vinuri de la crame de top din România. Organizatorii au mai pregătit și un bar de mixologie cu spumante, o bibliotecă de spumante, iar pe partea de mâncare găsim preparate românești și franțuzești. Foarte apreciate au fost și deserturile.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2