Date companie
 
 
 
 

Sinucidere la locul de muncă

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 Martie 2017
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : asistent, sinucidere
 

Un asistent medical din Pitești și-a pus capăt zilelor chiar în cabinetul în care lucra. Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, s-ar fi otrăvit. Trupul său a fost descoperit de doctorița pentru care lucra. Ea a alertat autoritățile. Rudele tânărului au aflat însă de moartea acestuia printr-un bilet de adio. Acolo, el a explicat că a decis să se sinucidă la locul de muncă pentru a fi găsit în timp util, fiindu-i teamă că dacă s-ar sinucide acasă, va fi găsit de rude abia peste câteva zile.

AMBIANȚĂ 
"Nu răspundea la telefon și am găsit un bilet. -Ce scria în bilet? Că îi pare rău pentru gestul facut, că nu mai suportă!"

AMBIANȚĂ 
"Avea apartament, nu avea rate, era foarte bine, avea bani, nu foarte mulți, strictul necesar."

AMBIANȚĂ 
"Nu-mi explic pentru că zicea că s-a săturat de ceva, dar de ce nu știu, poate avea o boală de care nu a vrut să spună."

Gestul bărbatului a șocat pe toată lumea.

VOX 
"A lucrat la medicina de familie, era un tip absolut echilibrat. Toată lumea din policlinică îl știa ca pe un tip absolut special, nu a dat niciodată semne că ar fi vreun nevropat sau ca ar avea probleme."

În cabinet, criminaliștii au găsit un recipient cu otravă.

MARIUS PASCU, medic de terapie intensivă mobilă

"Am găsit un bărbat de 35 de ani decedat de mai multe ore. Nu avea indicații de resuscitare."

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele care au stat la baza sinuciderii tânărului asistent medical.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2