Date companie
 
 
 
 

Topul oamenilor bogati

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Septembrie 2010
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : top, oameni bogati, topul oamenilor bogati, miliardari
 

Oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula ocupa un loc fruntas în topul Forbes 500 de miliardari. Mai exact, patronii Centrului National Media, cu o avere estimata la 350 de milioane de dolari, se situeaza pe locul 13. Fratii Micula, cu afaceri in productie, comert, imobiliare si media, devanseaza alte nume cunoscute, ca Ovidiu Tender, Sorin Ovidiu Vantu, George Becali sau Costel Casuneanu. In topul investitorilor in media, Ioan si Viorel Micula ocupa locul 4, inaintea lui Sorin Ovidiu Vântu, Adrian Sârbu, familiilor Paunescu si Voiculescu. Fratii Micula detin în portofoliul lor, printre altele, posturile de televiziune National TV, Favorit TV si N24 PLUS, reteaua de radio National FM, dar si mai multe ziare locale si o tipografie. Clasamentul primilor 500 cei mai bogati români este deschis de Dinu Patriciu, iar podiumul este completat de Frank Timis, Ioan Niculae si Dan Grigore Adamescu. Cât despre topul investitorilor in media, primele trei locuri sunt ocupate de Dinu Patriciu, Familia Adamescu si Veronica Gusa de Dragan. Clasamentul Top 500 miliardari se afla, in acest an, la cea de-a treia editie.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • 22 de orașe din România, în topul mondial al poluării ( 13 Martie 2019 )

  Stăm rău la capitolul poluare! 22 de orașe din țara noastră au fost incluse în raportul platformei AirVisual privind ”Cele mai poluate orașe din lume în anul 2018”. Raportul include 3.000 de orașe din toată lumea și este bazat pe datele calității...

 • Național TV, în topul preferințelor românilor și în 2017 ( 1 Ianuarie 2018 )

  Național TV, pe primele locuri în preferințele românilor și în 2017! Vă mulțumim pentru că ați fost alături de noi și sperăm că programele noastre să fie pe placul dumneavoastră și în anul ce tocmai a început. În 2017, Național TV a fost a șaptea televiziune din România, din 62 de televiziuni monitorizate de prestigiosul institut american Kantar media, cu o audiență aproape dublă față de televiziunea publică.

 • În 2015, Național TV s-a situat pe locul 5 în topul televiziunilor ( 1 Ianuarie 2016 )

  S-a încheiat un an bogat în împliniri, și am intrat în 2016 cu speranțe și mai frumoase! Pe parcursul intregului an 2015, in Prime Time , însemnând segmentul orar 19:00-23:00, NationalTV a fost a 5-a televiziune în preferințele telespectatorilor din România, pe toate targeturile: urban, rural, comercial, fiind urmăriți de persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani.

 • Distincții pentru IMM-uri ( 27 Octombrie 2015 )

  Performanțe în mediul de afaceri român. Cele mai profitabile IMM-uri și cei mai buni întreprinzători au fost premiați în cadrul "Topului Național al Firmelor Private din România – 2014".

 • Topul Național al Firmelor Private din România – TOP 2014 ( 26 Octombrie 2015 )

  Cele mai performante întreprinderi și cei mai buni întreprinzători, premiați la "Topul Național al Firmelor Private din România – 2014". Evenimentul, care va avea loc mâine, la București, este organizat de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România, în parteneriat cu Ministerul Energiei, Întreprinderilor Mici și Mijlocii și Mediului de Afaceri.

 
 

Informații utile

 

Curs valutar : Marți, 21 Mai. 2019

1 USD = 4.2726 RON
0.0073
1 EUR = 4.7627 RON
0.0020
 

Program TV


 

Arhivă video

vezi arhiva video

 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2