Date companie
 
 
 
 

Traian Bãsescu a sãrbãtorit 35 de ani de la absolvirea Academiei Navale

RSS Știri
 
 
Data publicării : 28 August 2011
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : traian basescu, Academia Navala, absolvire
 

Presedintele Traian Bãsescu a sãrbãtorit împreunã cu 150 de fosti colegi, 35 de ani de la absolvirea Academiei Navale. Petrecerea a avut loc la vila prezidentialã din Neptun. Pentru acest eveniment au fost mobilizati mai multi jandarmi care au avut misiunea de a-i tine la distantã pe jurnalisti.

AMBIANTÃ: "-Vreti sã ne spuneti cã nu avem voie sã filmãm? -Da. Nu aveti voie sã filmati."

Oaspetii erau asteptati la vila de protocol începând cu ora 19. Fostii colegi ai presedintelui si sotiile lor au sosit, însã, cu o jumãtate de orã mai devreme.

AMBIANTÃ (sosire invitati)

Petrecerea de la Neptun s-a prelungit pânã dupã miezul noptii.

VOX: "A fost frumos, a fost o searã plãcutã, ca între oamenii mãrii. -Domnul presedinte a fost o gazdã bunã? -Este tot timpul o gazdã bunã. A fost gazdã bunã si când a fost comandant si când este presedinte."

VOX: "Am depãnat amintiri. Asa cum s-a întâmplat de 35 de ani încontinuu. Întotdeauna a fost un om exceptional si asa va rãmâne."

VOX: "Suntem prima promotie din institut, suntem cea mai unitã promotie dintre toti. S-a dansat, s-a râs, s-a glumit. Ne-am amintit din facultate, diverse amintiri din acestea plãcute!"

De când este presedinte, Traian Bãsescu s-a întâlnit în fiecare varã cu fostii lui colegi la vila de protocol de la Neptun.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Traian Băsescu a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei ( 11 August 2020 )

  Lupta pentru fotoliul de primar al Capitalei se întețește! Dacă până acum își anunțaseră candidatura Gabriela Firea, Nicușor Dan și Călin Popescu Tăriceanu, a venit și rândul lui Traian Băsescu să intre în cursă.

 • Băsescu vrea legalizarea prostituției, Turcescu și Ivan se opun ( 23 August 2019 )

  Ideea legalizării prostituției naște noi controverse! Fostul președinte Traian Băsescu a susținut la un post de televiziune legalizarea prostituției, pentru diminuarea fenomenului de trafic de persoane. 

 • Festivitate de absolvire la SNSPA ( 26 Mai 2018 )

  Mari emoții la festivitatea de absolvire a promoției 2018, a Facultății de Management din cadrul SNSPA. Îmbrăcați cu robe, toci și eșarfe, cei 90 de absolvenți au fost aplaudați minute în șir de părinții și profesorii prezenți la eveniment. La final, conducerea Facultății și întregul corp profesoral le-au înmanat viitorilor manageri diplome și medalii de absolvire.

 • Traian Băsescu, din nou la atac ( 16 Aprilie 2016 )

  Traian Băsescu iese din nou la rampă! Într-o postare pe Facebook, fostul șef de stat nu a ezitat să-l atace pe Vasile Blaga. 

 • Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! ( 13 Martie 2016 )

  Elena Udrea, la petrecere cu Traian Băsescu! Fostul ministru al Turismului a mers la Cluj pentru a-l boteza pe cel de-al doilea copil al președintelui filialei locale a Mișcării Populare. La petrecere a participat și fostul șef de stat, Traian Băsescu, care a intrat pe ringul de dans imediat ce s-au auzit acordurile primei melodii. Udrea a fost îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă. Fosta blondă de la Cotroceni a și cântat, spre deliciul invitaților.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2