Date companie
 
 
 
 

Postarita jefuita

RSS Știri
 
 
Data publicării : 23 Iulie 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : postarita jefuita dambovita, postarita, postarita aninoasa
 

Postarita din comuna dâmboviteana Aninoasa a fost atacata, cu un spray lacrimogen, de un tânar, care a fugit doar cu geanta de scrisori, fara sa stie ca în celalalt bagaj se aflau 647 de milioane de lei vechi, informeaza NewsIn.

Cristina Enache, postarita : "Era o masina oprita. Eu, fara sa realizez, am încercat sa ocolesc. (...) În timpul ala s-a deschis portiera, eu nu am realizat, s-a dat jos o persoana, (...) iar în doua-trei secunde mi-a dat cu spray în ochi. Nu am mai vazut nimic! (...) Am tinut de plasa, plasa cu bani nu am lasat-o pentru nimic în lume. (...) Mi-a luat geanta, decât cea cu scrisori! (...) -Câti bani aveati? -647 de milioane."

Vasile Holban, viceprimar comuna Aninoasa "Când am ajuns acolo, doamna Cristina, postarita îi adusesera oamenii o galeata cu apa sa se spele la ochi."

Adriana Stefan, purtator de cuvânt IPJ Dâmbovita : "A fost constituit cerc de suspecti si se desfasoara activitati pentru prinderea si tragerea la raspundere a autorilor."

Autoritatile locale banuiesc ca hotul împreuna cu complicele sau, care l-a asteptat în masina, stiau ca localitatea Aninoasa este supravegheata video si astfel au ales sa dea lovitura undeva într-o zona de câmp.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • O poștăriță a fugit cu banii încasați pe facturile la electricitate ( 8 Martie 2016 )

  Situație revoltătoare într-o comună din Ialomița! Zeci de familii riscă să ramână în beznă, după ce poștărita a fugit cu banii încasați pe facturile de energie electrică. Este vorba de 50.000 de lei. Oamenii din Sudiți sunt disperati, mai ales că s-au trezit cu muncitorii firmei de electricitate la poartă, ca să-i debranșeze. Localnicii, majoritatea batrâni...

 • Fratele și fiul unor polițiști din județul Cluj au fost reținuți după ce au jefuit o poștăriță ( 29 Mai 2013 )

  Fratele si fiul unor polițiști din județul Cluj au fost reținuți, după au bătut și au jefuit o poștăriță care distribuia pensiile. Cei doi tineri, fiul unui agent șef de la Poliția Turda și fratele șefului de post din comuna Călărași, ajutați de un complice din Cluj-Napoca, au atacat-o pe femeie și au reușit să fugă cu 25 de mii de lei.

 • O poștăriță din Timiș, care avea în geantă banii de pensii, a fost jefuită de doi indivizi ( 19 Octombrie 2012 )

  Jaf la drumul mare, între două localități timișorene. O postăriță, care mergea să împartă pensiile oamenilor, a fost atacată de doi bărbați mascați, care au bãtut-o, au legat-o și i-au luat toți banii pe care îi avea în geantã. Tâlhăria a fost comisă pe un drum mai puțin circulat, care leagã satele Butin și Percosava. Poștărița a reușit să se dezlege și a mers pânã în cel mai apropiat sat, unde a anunțat că a fost jefuită.

 • O poștăriță din Craiova a căzut în gol de la 5 metri, în casa liftului ( 22 Septembrie 2012 )

  O poștăriță din Craiova a văzut moartea cu ochii, după ce a căzut în casa liftului, de la o înălțime de aproximativ cinci metri. Ascensorul nu se afla la parter, însă ușa era deschisă. Incidentul a avut loc în jurul orei 16.00, atunci când femeia distribuia corespondența.

 • O poștăriță din Arad a fost jefuită de 39.000 de lei ( 23 August 2011 )

  O poștăriță din Arad a căzut victima unui individ, care a lăsat-o fără banii de pensii. Agresorul a reusit sa-i smulgă de pe umăr geanta în care se aflau 39 de mii de lei. Jaful s-a produs intr-un cartier ultracentral din oraș.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2