Date companie
 
 
 
 

USL și-a lansat programul economic pentru ieșirea din criză

RSS Știri
 
 
Data publicării : 27 Mai 2011
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : salariu minim, locuri de munca, USL, program anticriza
 

Uniunea Social Liberală intenționează să creeze un milion de locuri de muncă, potrivit programului economic pe termen mediu și lung, prezentat vineri. Un alt obiectiv al uniunii îl reprezintă majorarea salariului minim pe economie la 800 de lei pe lună, de la 670 de lei pe lună, cât este în prezent.

VICTOR PONTA, presedinte PSD: "România este singura þarã care, dupã ieșirea din recesiune, a rãmas fãră o creștere, existã o plafonare. (...) Suntem þara cu cele mai mici venituri publice în PIB - 32% (...) România a pierdut 740 de mii de locuri de muncã.(...) Indicele corupției (...) este, din pãcate, în continuã creștere, (...) cresterea nejustificatã a TVA - nu Opoziția a cerut cresterea TVA. (...) Colectarea redusã a taxelor - pe ultimul loc în Europa. (...) Suntem, în schimb, pe primul loc la evaziunea fiscalã. (...) 10% din PIB înseamnă douã miliarde de euro."

Principala controversă este legată de cota unică, neagreată de PSD, dar susținută de liberali.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Nevoie acută de forță de muncă în Europa ( 18 Mai 2017 )

  Vești bune pentru cei care vor să lucreze peste hotare! Aproape 750 de posturi sunt vacante în rețeaua Eures! Cele mai multe sunt disponibile în Italia, Germania, Marea Britanie și Cehia. În Italia sunt 280 de locuri de muncă disponibile, dintre care 100 pentru infirmieri și 140 pentru de asistenți medicali, iar angajatorii din Germania oferă 174 de locuri de muncă, cele mai multe pentru șoferi.

 • Elena Udrea a scos oamenii în stradă, ca să marcheze împlinirea a doi ani de la suspendarea președintelui Traian Băsescu ( 6 Iulie 2014 )

  În plin scandal legat de arestarea fratelui președintelui Traian Băsescu, liderul Partidului Mișcarea Populară, Elena Udrea, a scos oamenii în stradă, pentru a marca împlinirea a doi ani de la suspendarea șefului statului. Liderul Partidului Mișcarea Populară a explicat și care ar fi condiția susținerii unui candidat liberal în cursa pentru Cotroceni. În 6 iulie 2012, președintele Traian Băsescu a fost suspendat...

 • Peste 16.000 de locuri de muncă disponibile, la nivel național ( 23 Mai 2014 )

  Peste 16.000 de locuri de muncă vacante la nivel național, majoritatea fiind destinate celor cu studii medii și profesionale. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează că cele mai multe posturi libere sunt în București și în județele Cluj și Prahova, unde sunt înregistrate peste 1000 de locuri de muncă. Județele cu cele mai puține locuri de muncă disponibile, sub 50, sunt Mehedinți și Bacău.

 • Crin Antonescu, atac la Victor Ponta: ”Eu l-am adus la putere pe Ponta, eu îl dau jos!” ( 12 Aprilie 2014 )

  Crin Antonescu dorește să devină președintele României, dar nu vrea să fie un președinte "momâie", care să asiste "cum diverși domni își taie bucăți din România, așa cum au tăiat fier vechi, și fac cu ea ce vor". Cel puțin așa a declarat liderul liberal la evenimentul de lansare a PNL pentru alegerile europarlamentare în regiunea Nord-Vest. Declarația vine după ce vineri, la Timișoara, Crin Antonescu...

 • Scandal între PNL și PSD pe alocațiile elevilor ( 5 Aprilie 2014 )

  Un nou scandal între PNL și PSD. Motivele neînțelegerilor de acum sunt alocațiile elevilor. Social-democrații îi acuză pe liberali că vor să profite electoral de copii, după ce PNL a depus un nou proiect pentru majorarea alocațiilor. Și aceasta deși în Parlament se dezbate deja o lege identică depusă de USL, pe care acum PNL nu o mai susține. Proiectul PNL vizează majorarea alocațiilor de la 1 ianuarie 2015, de la 42 la 200 de lei. Aceeași sumă este prevăzută și în vechiul proiect USL.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2