Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

14 Martie 2011


 • Timisoara ia viteza catre titlu dupa ce a demolat Craiova în categoria Sport

  Atmosfera incendiara la Timisoara! Cu 25 de mii de suporteri in spate, Poli a zdrobit pe teren propriu cu 4-0 Universitatea Craiova, in etapa a 21-a a Ligii 1.

 • Substantele eliminate in atmosfera dupa explozia din Japonia, nocive organismului în categoria Social - economic

  Substanțele eliminate în atmosferă după exploziile de la centrala nucleară din Fukushima pot reprezenta pericol real pentru organism. Unul dintre specialiștii români în energia nucleară trage un semnal de alarmă, în urma deflagratiilor din Japonia.

 • Alerta nucleara in Japonia în categoria Social - economic

  Japonia s-a angajat într-o cursă contra cronometru pentru a evita un accident nuclear de proporții, după violentul curemur de vineri. Două explozii au avut loc luni dimineața la reactorul 3 al centralei nucleare de la Fukushima, situată la 250 de kilometri nord.est de Tokyo. 11 persoane au fost rănite.

 • Cutremur ușor în Banat în categoria Social - economic

  Seism de 3,5 pe scara Richter, luni dimineață, în Banat. Pământul s-a cutremurat la ora 11 si 13 minute, în apropiere de Mehadia. Potrivit unui comunicat al Institutului Național de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pământului, seismul s-a produs la o adâncime de 5 kilometri si a fost resimtit în zona epicentrală. Desi ca periculozitate este mult sub regiunea Vrancea, zona seismică Banat e destul de activă si se caracterizează prin producerea de cutremure superficiale, de mică adâncime.

 • Un tânar a vrut să dea foc Catedralei Mitropolitane din Timișoara în categoria Social - economic

  Un tânăr din Timișoara a incercat să incendieze Catedralei Mitropolitane din orasul de pe Bega. Piromanul de ocazie a intrat în biserică si a aruncat cu benzină pe altar. Lăcașul de cult era plin de credincioși, pentru că slujba abia se încheiase. Enoriasii au fost cei care au stins flacãrile si l-au dat pe incendiator pe mâna Politiei.

 • Un pacient internat la Spitalul Constanța s-a aruncat de la etajul trei în categoria Social - economic

  Sinucidere la Sectia de Neurologie a Spitalului Judetean Constanța. Un bărbat de 47 de ani s-a aruncat de la geamul salonului în care era internat. Pacientul a căzut în gol de la aproximativ zece metri. Medicii au încercat să-i salveze viața, însă, după două ore, omul a decedat.

 

13 Martie 2011


 

12 Martie 2011


 

11 Martie 2011


 • Sase politisti de frontierã din Caras-Severin au fost retinuti de DIICOT în categoria Social - economic

  Sase politisti de frontierã din Caras-Severin sunt acuzati cã au luat bani, ca sã închidã ochii când traficantii aduceau tigãri din Serbia. Împreunã cu politistii, au fost retinuti si trei contrabandisti. Toti fac parte din gruparea condusã de Florin Halãs, un patron din Oravita, arestat anul trecut. Retinutii vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventivã.

 • Trei hoti de cablu au anihilat sistemele de comunicare si semnalizare, lângã Buzãu în categoria Social - economic

  Trenurile care circulã între Bucuresti si Moldova au întârzieri de pânã la o jumãtate de orã din cauza unor defectiuni la sistemul de semnalizare si comunicatii. Defectiunile au fost produse de trei hoti, care au tãiat în apropiere de Buzãu o bucatã de cablu subteran, pentru a-l duce la fier vechi. Toate semnalele luminoase si acustice de pe un tronson de 15 kilometri, dintre Buzãu si satul Boboc, s-au închis brusc joi dupã-amiazã.

 • Adio, europene! Nationala de handbal a dezamagit din nou! în categoria Sport

  Nationala masculina de handbal a dezamagit din nou! Romania isi poate lua adio de la europene, dupa ce a pierdut, la limita, cu 23-24 in fata Lituaniei.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2