Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

8 Decembrie 2010


 

7 Decembrie 2010


 • Steaua - U Cluj 3 - 0 în categoria Sport

  Steaua a incheiat anul cu o victorie categorical. 3 -0 cu U Cluj si trupa lui Lacatus incheie anul pe locul 7, la egalitate de puncte 29 cu Dinamo si la 10 in spatele liderului, Otelul Galati. Steaua a inceput tare meciul, Anghelov si Bilasco au adus primii pericol in careul advers, pentru ca adevaratele ocazii de gol sa vina din partea lui Cristi Tanase. Acesta a tras de doua ori din pozitii ideale, insa de fiecare data mingea a trecut la o palma peste poarta.

 • Doi indivizi au spart un bancomat din Brașov în categoria Social - economic

  Un bancomat din Brașov a fost spart de hoți. Doi indivizi mascați au intrat noaptea într-o societate comercială, i-au legat pe paznici și au tăiat bancomatul cu un flex.

 • Guvernul a tranșat soarta mamelor în categoria Politic

  Guvernul a tranșat soarta mamelor! Ele vor fi nevoite să-și găsească fericirea în muncă dupa un an de la naștere. Executivul a decis sa scada durata concediului maternal, de la doi la un singur an. Decizia se aplică de la 1 ianuarie 2011.

 • Pensionarii care iau mai mult de 740 de lei vor achita contribuții de sănătate în categoria Politic

  Guvernul Boc taie si de la pensionari! De la 1 ianuarie 2011, se extinde baza contribuabililor la fondul de sănătate. Asta inseamna ca pensionarii cu venituri peste 740 de lei și revoluționarii, cu excepția celor răniți, vor primi mai putini bani.

 • Legea pensiilor a fost votată în Camera Deputaților în categoria Politic

  Cererea presedintelui Traian Basescu a fost rezolvata cu succes! Legea Pensiilor a trecut, marți, de Camera Deputaților. Actul normativ a fost votat, dupa ce s-a adoptat un singur amendament, cel propus de seful statului, referitor la modificarea vârstei de pensionare a femeilor, de la 65 la 63 de ani.

 • Bugetul pe 2011, pe ultima sută de metri în categoria Politic

  Bugetul pe 2011 a intrat în linie dreaptă! Guvernul a aprobat forma finalã a proiectului Legii bugetului de stat si a bugetului asigurãrilor sociale de stat pentru anul viitor.

 • Mii de pelerini la moaștele Sf. Nicolae în categoria Social - economic

  Moaștele Sfântului Nicolae, expuse cateva zile în fața Bisericii ''Sfântul Gheorghe'' din Bucuresti, au fost mutate marți dimineata în interiorul lăcașului de cult. In ultimele 24 de ore, mii de credinciosi au stat la cozi de sute de metri, ca sa atinga moastele.

 • Credincioșii au prăznuit-o pe Sfânta Filofteia în categoria Social - economic

  O sărbătoare s-a încheiat, dar a venit alta! 7 decembrie inseamna, in fiecare an, prăznuirea Sfintei Muceniței Filofteia. Credincioșii au mers la Mănăstirea Curtea de Argeș, unde se află moaștele Sfintei, despre care se crede că-i vindecă pe bolnavi și are grijă de sărmani.

 • Zeci de gospodării inundate în județul Prahova în categoria Social - economic

  Oamenii din localitatea prahoveană Tătărani stau cu spaima-n suflet de fiecare dată când plouă. Pârâul din zonă se umflă, iar gospodăriile câtorva zeci de familii sunt acoperite de ape. 

  În 3 cartiere din Comarnic, mai multe case sunt în pericol de prăbușire, gata sa fie înghițite de pamant.

 • Fiul Sorinei Plăcintă, acuzat de tentativă de omor în categoria Social - economic

  Fiul senatorului PD-L Sorina Plăcintă este acuzat de tentativă de omor, dupã ce a lovit cu masina o persoanã. Andrei Răzvan Plăcintă a provocat un adevărat scandal, luni noapte, în zona Berzei din Capitală, când a aflat cã prietena sa vrea sã se despartã de el. Agresorul si-a lovit iubita în plinã stradã si i-a vandalizat masina.

 

6 Decembrie 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2