Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

28 Septembrie 2010


 • Locuinta lui Marian Tutilescu a fost sparta de hoti

  Sefului Departamentului Schengen din Ministerul Administratiei si Internelor, Marian Tutilescu, a fost calcat de hoti. Locuinta sa din Drobeta Turnu-Severin a fost sparta.

 • Grupare infractionala anihilata de politisti

  Dupa 4 ani de infractiuni informatice, peste 300 de victime si aproape 800 de mii de euro daune, o grupare criminala care se ocupa cu licitatiile fictive pe internet a fost anihilata de politisti.

 • Impozitul forfetar va fi eliminat de la 1 octombrie!

  Impozitul forfetar va fi eliminat de la 1 octombrie! Cel putin asta sustine presedintele UDMR, Marko Bela care sustine ca aceasta masura dar si altele vor fi implementate de Guvern in perioada imediat urmatoare , prioritatea absoluta fiind economia si starea sociala.

 • Perioada de gratie oferita de banci, salvare sau capcana?

  Unele banci ofera clientilor posibilitatea de a amana total sau partial plata ratelor pentru o perioada de timp determinata. Acesta perioada poate dura de la cateva luni luni si in unele cazuri chiar de cativa ani.

 

27 Septembrie 2010


 • 100 de mineri protesteaza la Bucuresti

  Aproximativ o suta de mineri din Valea Jiului vor lua parte la mitingul de protest ce va fi organizat marti, 28 septembrie, în Bucuresti de Blocul National Sindical.

 • Henri Coanda, aeroport international

  Aeroportul International Henri Coanda a fost certificat ca aerogara internationala, îndeplinind toate conditiile prevazute de noua legislatie în domeniu.

 • 14 raniti in urma unui grav accident rutier

  Grav accident rutier pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. 14 persoane au ajuns la spital, dupa ce un microbuz de persoane s-a izbit violent de un camion care circula pe acelasi sens.

 • Deficit bugetar, mai mare in august

  Deficitul bugetar a crescut cu aproape un miliard de lei în luna august. Mai precis statul a incasat aproximativ 106,25 miliarde de lei, echivalentul a 20,8% din PIB, dar a cheltuit peste 127 de miliarde de lei, respectiv 24,9% din PIB.

 • Tot mai multi romani dau in judecata bancile

  Tot mai multi români dau în judecata bancile de la care s-au împrumutat. Aproape o suta de clienti ai unei unitati bancare au avut o întâlnire în care au hotarît ce au de facut pentru a actiona banca în judecata, din cauza comisioanelor abuzive.

 • Pentru a nu plati dobanzi mai mari, atentie la marja fixa din noile contracte cu bancile

  Suntem in plin proces de aliniere a contractelor de credit la noile norme prevazute prin ordonanta 50/2010. Potrivit acesteia, nu se mai plateste comision de rambursare anticipata la creditele cu dobanda variabila.

 • Topul oamenilor bogati

  Oamenii de afaceri Ioan si Viorel Micula ocupa un loc fruntas în topul Forbes 500 de miliardari. Mai exact, patronii Centrului National Media, cu o avere estimata la 350 de milioane de dolari, se situeaza pe locul 13.

 

26 Septembrie 2010


 

25 Septembrie 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2