Date companie
 
 
 
 

Distracție în pași de swing

RSS Știri
 
 
Data publicării : 9 Mai 2018
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : dansuri, swing
 

După o zi încărcată la serviciu, puțini români mai au energia necesară să facă puțină mișcare. Și asta deși specialiștii recomandă minimum 20 de minute de exerciții fizice, zilnic. Pentru cei care conștientizează însă această necesitate, ofertele sunt variate. O opțiune care revine la modă o reprezintă cursurile de swing.

VOX: "Am ales să vin la dansuri pentru că este o pasiune de mică, mă trag dintr-o familie de dansatori și cumva mi-a intrat în sânge acest lucru." 

Cursanții se distrează, în timp ce fac mișcare și socializează.

VOX:"Timpul trece repede, sunt multe cursuri, e ușor să pierzi noțiunea timpului." 

IOANA LUPESCU, profesor de dans

"Conectează foarte mult oamenii cu muzica, cu improvizația, cu muzica anilor 20-50, foarte veselă, are o capacitate de a înveseli și conecta oamenii între ei."

Cei interesați pot participa la workshopuri și petreceri tematice.

IOANA LUPESCU, profesor de dans

"Între 1 și 3 iunie avem un invitat special, venit de la Londra, care împreună cu mine va crea câteva workshop-uri de swing."

Prețurile pleacă de la 60 de lei, pentru o ședință și pot ajunge la 400 de lei, pentru participarea la evenimente speciale.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Festival turcesc, la Cluj-Napoca ( 15 Iunie 2015 )

  Festival turcesc, la Cluj Napoca! Oamenii au descoperit shaorma turcească, despre care spun că este mai savuroasă decât altele. Secretul acestei shaorme îl reprezintă condimentele speciale. A fost cea mai cautată delicatesă de la festivalul din Cluj-Napoca, deoarece a fost preparată după o rețetă tradițională cu carne de vită și grăsime de oaie.

 • Festivalul culturii indiene, la Muzeul Satului din București ( 6 Iunie 2015 )

  Festivalul culturii indiene, în România! În perioada 5-7 iunie, la Muzeul Național al Satului "Dimitrie Gusti" din București se desfășoară "Vara indiană", a șaptea ediție a festivalului de profil. Românii sunt invitați la Muzeul Satului, să descopere cultura multicoloră și polimorfă a Indiei. În deschiderea festivalului, a avut loc o ceremonie tradițională indiană de plantare a unui copac, simbol al prieteniei dintre...

 • Românii, Revelion incendiar în stradă ( 1 Ianuarie 2015 )

  Distracția a învins gerul, la trecerea dintre ani! Milioane de români au petrecut Revelionul în stradă, cu spectacole de artificii și concerte. Antidotul împotriva frigului pătrunzător l-au reprezentat șampania și dansurile.

 • Festivalul "O mie de fete secuience", la Harghita ( 7 Iulie 2014 )

  Sărbătoare mare în Harghita! Peste 1.500 de persoane au participat, în acest sfârșit de săptămână, la Festivalul "O mie de fete secuience", sărbătoare anuală dedicată portului popular și obiceiurilor specifice maghiarilor din centrul Transilvaniei. Peste 40 de ansambluri folclorice din Harghita, Covasna, Mureș, Bistrița-Năsăud, dar și din Ungaria, au prezentat dansuri și obiceiuri specifice fiecărei zone.

 • Ziua Internațională a Dunării, sărbătorită pe faleza din Galați ( 30 Iunie 2013 )

  Gălățenii au sărbătorit cu fast Ziua Internațională a Dunării! Zece iubitori ai sporturilor nautice au parcurs un traseu de șapte ore în caiace, pe apele învolburate ale fluviului. Efortul lor a fost răsplătit de Primăria Galați cu diplome și cupe. Pe faleză, a avut loc un flashmob cu dansuri populare, la care au luat parte aproximativ 300 de persoane, de toate vârstele. Gălățenii au organizat și un flashmob, prin care au încercat să promoveze dansurile populare românești.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2