Date companie
 
 
 
 

Propunerile lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3

RSS Știri
 
 
Data publicării : 18 August 2020
Categorie : Social - economic | Cuvinte cheie : alde, Bogdan-Valentin Brătianu, sector 3
 

Creșterea economiei, crearea de locuri de muncă și o digitalizare demnă de anul 2020! Sunt doar câteva dintre proiectele lui Bogdan-Valentin Brătianu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 3. În vârstă de 43 de ani, Bogdan este mândru de descendența sa din familia Brătienilor. De altfel, principiile liberale sunt cele care i-au conturat cariera politică.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Eu sunt un liberal pur sânge, tot timpul am mers pe valorile național liberale, ale național liberalismului clasic, pe principiile respectării drepturilor și libertăților cetățenești, dar în același timp și a ideilor naționale, a dezvoltării unui spirit național și a promovării acestor valori. Am reușit să capăt suficientă experiență pentru ca în acest moment să îi ofer publicului liberal din sectorul 3 o voce puternică și o opțiune clară care să îi reprezinte în structurile administrative.”

Bogdan-Valentin Brătianu este conștient că perioada următoare nu va fi una ușoară, având în vedere previziunile economiștilor. Candidatul ALDE a identificat minusurile sectorului 3, care are totuși un imens potențial.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Lucrul cel mai important pe care vreau să-l fac este să aduc economie, să cresc economia sectorului, este foarte important să creștem acest segment, să facem locuri de muncă, pentru că o să urmeze o perioadă de cel puțin câțiva ani de zile foarte grea din punctul ăsta de vedere, să creez facilități pentru investitori, avem o platformă industrială care este nefolosită, s-au investit foarte mulți bani acolo, mi-ar face o deosebită plăcere ca printr-o fiscalitate prietenoasă și prin niște avantaje să facem un parc industrial, să facem locuri de muncă, pentru că în acest moment, Sectorul 3 este sectorul care are cea mai slab dezvoltată industrie dintre toate. Acest lucru înseamnă, pe lângă locuri de muncă, deci un confort al cetățeanului, mai înseamnă taxe și impozite locale mai bune, bani mai mulți înseamnă investiții în școală, investiții în proiectele primăriei."

Digitalizarea se află, de asemenea, pe lista priorităților lui Bogdan-Valentin Brătianu.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

"Cel mai important și cel mai greu este digitalizarea procesului administrativ, în care documentele să circule doar sub forma electronică în interior, să ai semnătură digitală. Pe lângă faptul că ușurează foarte mult munca, nu mai stai pe la birouri, nu mai pierzi o grămadă de timp așteptând să semneze șeful. Ajută foarte mult în zona de transparentizare pentru că o parte a acestui proces poate fi urmărit de cetățean. În momentul în care acestea circulă, tu vezi imediat data la care ți-a plecat o cerere, unde a ajuns, la ce birou este și de acolo în cât timp poate să ajungă la tine."

Îmbinarea dintre vechi și nou ar putea însemna un plus în economia Sectorului 3. Am mers astfel cu Bogdan-Valentin Brătianu în apropierea Centrului Vechi.

BOGDAN-VALENTIN BRĂTIANU, candidat ALDE, Primăria Sector 3

“Este un loc unde se prezervă o parte din spiritul și al Bucureștiului de altă dată, dar și al familiei Brătianu. Centrul Vechi are și multe minusuri, sunt clădiri care sunt în ruină, care trebuiesc refăcute, care trebuiesc modernizate și trebuie să arate ca un adevărat centru vechi al unui oraș european.”

Cu atât mai mult cu cât, ne mai spune Bogdan-Valentin Brătianu, turismul ne poate aduce plus valoare în viitor, așa că trebuie să prețuim ceea ce avem și să îmbunătățim infrastructura anumitor zone.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, Amalia Nenovici, un om pentru oameni ( 22 August 2020 )

  Un om pentru oameni! Așa se descrie Amalia Nenovici, în vârstă de 31 de ani, candidata ALDE pentru Primăria Sectorului 1 al Capitalei! Tânără și entuziastă, candidata ALDE are o viziune amplă și complexă asupra...

 • Planurile lui Ion Valentin Voicu, candidat ALDE la Primăria Sectorului 5 ( 21 August 2020 )

  Sectorul 5 al Bucureștiului este, poate, cel care aduce cea mai mare provocare viitorului edil. Pentru că o vizită în Sectorul 5 înseamnă o schimbare de peisaj brutală, de la o zonă la alta. L-am însoțit pe candidatul ALDE...

 • Propunerile Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2 ( 20 August 2020 )

  Modernizarea școlilor, cât mai multe creșe și locuri de parcare. Sunt doar câteva dintre proiectele Ramonei Mezei, candidat ALDE la Primăria Sectorului 2. Ramona a decis să își pună experiența în slujba cetățenilor Sectorului 2 pentru că s-a confruntat cu o serie de probleme aici, unde ea își desfășoară activitatea, iar fiul ei, Mihnea, învață.

 • Propunerile lui Adrian Vlad Chiotan, candidat ALDE la Primăria Sectorului 4 ( 19 August 2020 )

  Familia, casa și locul de muncă sunt cele mai importante lucruri în viața fiecăruia dintre noi, ne mărturisește Adrian Vlad Chiotan, un bucureștean care a decis să se dedice cetățenilor sectorului 4. L-am cunoscut pe reprezentantul ALDE, Adrian Vlad Chiotan, în Parcul Carol, unde ne-a vorbit despre valorile după care s-a ghidat de-a lungul timpului.

 • Călin Popescu Tăriceanu și-a depus candidatura pentru Primăria Capitalei ( 18 August 2020 )

  Călin Popescu Tăriceanu este, oficial, candidat pentru Primăria Capitalei. Președintele ALDE și-a depus dosarul la Prefectura Municipiului București, alături de consilierii locali. El a fost însoțit de candidații ALDE, intrați...

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2