Date companie
 
 
 
 

Biroul Permanent National al PRM a interzis orice colaborare cu PD-L

RSS Știri
 
 
Data publicării : 29 August 2010
Categorie : Politic | Cuvinte cheie : prm, vadim tudor
 

Imagini de arhiva cu Corneliu Vadim Tudor, Codrin Stefanescu, Marius Marinescu si Conducerea PD-L - Boc, Videanu, Blaga Partidul România Mare va întrerupe orice colaborare cu PD-L, în urma rezolutiei adoptate de Biroul Permanent National, cu ocazia Adunarii alesilor locali. Astfel, conducerea PRM a dispus denuntarea aliantelor încheiate cu PD-L la nivel local si judetean. Liderii partidului considera necesara si crearea unui cadru institutional de dialog si actiune cu PSD si cu alte formaiuni din opozitie, la nivelul administratiei publice, propunând încheierea de aliante locale în teritoriu. Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anuntat ca, în cel mai scurt timp, se va încheia un protocol de colaborare cu social-democratii la nivelul judetului Ilfov. Rezolutia mai recomand ca ales,ii locali ai PRM sa pregateasca alegerile anticipate care s-ar putea desfasura în primavara anului 2011.Potrivit liderului PRM, la sedinta cu alesii locali, au participat 151 de reprezentanti, iar rezolutia a fost adoptata cu unanimitate de voturi. Pe data de 9 octombrie vor avea loc Congresul si Plenara PRM.« înapoi la toate știrile

 
 

Adaugă comentariu 
 

Alte știri pe aceeași temă

 • Vadim contesta excluderea din PRM ( 6 August 2013 )

  Corneliu Vadim Tudor contestã excluderea din PRM. Fondatorul partidului a depus o contestație în acest sens la Tribunalul București.

 • Corneliu Vadim Tudor, exclus din PRM, la congresul de la Alba Iulia ( 28 Iulie 2013 )

  Președintele fondator al Partidului România Mare, Corneliu Vadim Tudor, nu mai este membru al partidului pe care l-a creat. Peremiștii au votat excluderea sa, la congresul extraordinar al PRM, desfășurat, sâmbătă, la Alba Iulia, la care tribunul nu a fost prezent. Frâul partidului a fost preluat de Gheorghe Funar, după ce, joi, Vadim Tudor anunțase excluderea acestuia din PRM. Corneliu Vadim Tudor nu acceptă, însă, rezultatul votului de la Alba Iulia...

 • 24 de filiale PRM au votat pentru debarcare lui C.V. Tudor din fruntea partidului ( 16 Iunie 2013 )

  Cutremur în PRM! Corneliu Vadim Tudor a fost debarcat de la șefia partidului, în urma votului exprimat de 24 dintre filialele care au răspuns convocării la București. Liderii de filiale s-au întrecut în acuze la adresa stilului autoritar de conducere al tribunului. Ei au reclamat si rezultatele foarte slabe consemnate de Partidul România Mare la alegerile de anul trecut.

 • Corneliu Vadim Tudor, o noua acuzatie ( 14 Ianuarie 2011 )

  Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a fost chemat din nou, vineri, la Parchetul General, pentru a i se aduce la cunoștință o nouă acuzație în dosarul evacuării PRM din sediul de pe strada Emile Zola. Liderul PRM a continuat să lanseze atacuri la adresa președintelui Traian Băsescu și a premierului Emil Boc.

 • Evacuare cu scandal, la sediul PRM ( 4 Ianuarie 2011 )

  Scandal cu înjurături la sediul central al Partidului România Mare. Executorii judecătorești au încercat din nou să evacueze clădirea ocupată de formațiunea condusă Corneliu Vadim Tudor și revendicată acum de fostul proprietar. Liderul partidului a reacționat extrem de violent. A stropit cu apă executorul judecătoresc și i-a aruncat hârtiile, apoi a tras de hainele unui polițist.

 
 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2