Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

1 August 2010


 

31 Iulie 2010


 • Otelul - Pandurii 2-0 în categoria Sport

  Otelul lui Dorinel Munteanu tace si face. Doua meciuri si tot atatea victorii au galatenii in debutul noului sezon al Ligii 1.

 • FC Vaslui - FCM Tg. Mures 1-1 în categoria Sport

  Jucatorii de la FC Vaslui par sa-I puna la grea incercare nervii finantatorului Porumboiu. Moldovenii sunt departe de un debut reusit in noul sezon al Ligii 1.

 

30 Iulie 2010


 

29 Iulie 2010


 

28 Iulie 2010


 • Traian Basescu i-a raspuns, printr-o scrisoare, senatorului Dan Voiculescu în categoria Politic

  Schimb de scrisori intre Palatul Cotroceni si Senat. Dupa ce vicepresedintele camerei superioare a legislativului, Dan Voiculescu, a reclamat faptul ca presedintele Basescu nu a precizat durata sesiunii extraordinare si i-a cerut sefului statului sa reformuleze solicitarea de convocare a acesteia, Traian Basescu i-a raspuns.

 • Barbat din Bacau luat de viitura în categoria Politic

  Apele au facut din nou victime. Un barbat din Bacau si-a dat marti ultima suflare, dupa ce a fost luat de o viitura. In continuare, 11 localitati din judet sunt afectate de inundatii. În unele locuri, apa a ajuns pâna la acoperisurile caselor.

 • 6 persoane retinute in urma scandalului de la Cogealac în categoria Politic

  Sase din cele peste o suta de persoane care au participat la scandalul din comuna Cogealac au fost retinute marti seara. Primarul localitatii, Cati Hristu si alte cinci persoane au primit ordonanta de retinere pentru 24 de ore.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2