Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

4 August 2010


 

3 August 2010


 

2 August 2010


 • Cod galben de canicula în categoria Politic

  Cod galben de disconfort termic si canicula, pentru cea mai mare parte a Moldovei si a Munteniei, Dobrogea si sudul Olteniei.

 • Inundatii devastatoare în categoria Politic

  Daca unele judete se topesc de caldura,locuitorii din altele sufera de pe urma inundatiilor.Peste o suta de gospodarii din Miercurea Ciuc au fost inundate dupa a plouat torential, iar apele râului Fitod s-au revarsat. În cartierul Jigodin, pe mai multe strazi nu se mai putea circula decât cu barca.

 • Somajul va creste! în categoria Social - economic

  Chiar daca cifrele arata ca somajul a scazut in tara noastra, e doar o scadere conjuncturala, spune premierul Emil Boc, datorita locurilor de munca create in sezonul estival. Rata somajului va creste pana la sfarsitul anului.

 • Reprezentatii sindicatelor discuta cu FMI în categoria Social - economic

  Reprezentantii sindicatelor si-au propus sa discute cu expertii FMI, atât despre problema restructurarilor, cât si despre evaziunea fiscala.

 • Tata si fiu omorati pe trecerea de pietoni în categoria Politic

  Un copil de sase ani si tatal lui au fost ucisi pe trotuar, de un sofer vitezoman. Cei doi au fost striviti de gardul unei case de o masina care gonea cu 120 de kilometri pe ora în localitate.

 • Impuscaturi in trafic în categoria Politic

  Un sofer din Craiova a tras cu arma într-un alt conducator auto, dupa ce, mai întâi, s-au batut în mijlocul strazii. Scandalul a pornit de la o sicana în trafic.

 • Politia cere ajutor în categoria Politic

  Politistii galateni încearca sa prinda un hot cu ajutorul cetatenilor.

 • Reesalonare, refinantare sau perioada de gratie în categoria Social - economic

  Restructurarea creditelor a devenit o practica des întâlnita în România din cauza scaderii veniturilor si cresterii restantelor. Bancile accepta, de cele mai multe ori, formula împrumutului, pentru care exista trei metode.

 • FMI si opozitie în categoria Social - economic

  Social-democratii au refuzat sa se întâlneasca marti cu delegatia FMI. Invitatia a fost facuta de reprezentantii Fondului Monetar International.

 • Bataie pe functii in PDL în categoria Politic

  Scandalul de la PDL Constanta va fi transat la centru. Comisia de etica a partidului va fi cea care va decide care dintre cele doua tabere formate are dreptate.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2