Date companie
 
 
 
 

Stiri Social - economic

RSS Știri
 

 

10 August 2010


 • Bancherii cauta clienti cu salarii mari

  Bancherii cer salarii mai mari clientilor care vor sa ia credite ipotecare sau de nevoi personale, astfel ca numarul celor care se încadreaza la un împrumut va fi tot mai mic având în vedere ca veniturile sunt în continuare în scadere pe fondul contractiei prelungite a economiei.

 

9 August 2010


 

8 August 2010


 

7 August 2010


 • Controale si amenzi, la terasele din Herastrau

  Comisarii Garzii Financiare au descoperit nereguli la mai multe terase din parcul Herastrau. Ei au controlat, noaptea trecuta, terasele si fast food-urile de pe malul lacului Herastrau din Capitala. La actiune au participat 40 de comisari de la Garda Financiara din Capitala.

 

6 August 2010


 

5 August 2010


 

4 August 2010


 • Scumpiri la paine si lapte

  Din toamna, vom da mai multi bani pe paine si lactate, din cauza ploilor din ultimul timp. În urma recoltei proaste de grâu, producatorii se asteapta la majorari de câteva procente a pretului pâinii.

 • FMI prezinta concluziile evaluarii

  FMI a apreciat planul de restructurari al Guvernului, dar recomanda Executivului sa nu mareasca salariile bugetarilor în 2011, decât daca disponibilizarile sunt accelerate. Expertii FMI au decis ca România merita sa primeasca a sasea transa din creditul extern - 900 de milioane de euro.

 • BNR mentine dobanda cheie

  Banca Nationala a Romaniei a decis in sedinta de astazi sa mentina politica de dobanda monetara la 6,25%, confirmand asteptarile membrilor Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania care prevedeau inca de marti ca aceasta va fi decizia BNR.

 • Prioritatea bancherilor este sa recastige increderea clientilor

  Bancherii si-au dat seama ca principala provocare in viitorul apropiat este recastigarea increderii propriilor clienti. Conform unui sondaj recent efectuat de compania GfK, bancherii romani s-au situat pe penultimul loc, dupa politicieni, in topul celor mai putin de incredere categorii profesionale.

 

3 August 2010


 • Normele codului fiscal

  Guvernul a adoptat, luni, normele metodologice la modificarile aduse Codului fiscal.

 • Bancile ieftinesc creditele in euro

  Bancile continua sa ieftineasca împrumuturile, în încercarea de a atrage clienti. O banca a taiat trei sferturi de punct procentual din dobânda la creditele în euro cu garantii.

 

2 August 2010


 • Somajul va creste!

  Chiar daca cifrele arata ca somajul a scazut in tara noastra, e doar o scadere conjuncturala, spune premierul Emil Boc, datorita locurilor de munca create in sezonul estival. Rata somajului va creste pana la sfarsitul anului.

 • Reprezentatii sindicatelor discuta cu FMI

  Reprezentantii sindicatelor si-au propus sa discute cu expertii FMI, atât despre problema restructurarilor, cât si despre evaziunea fiscala.

 • Reesalonare, refinantare sau perioada de gratie

  Restructurarea creditelor a devenit o practica des întâlnita în România din cauza scaderii veniturilor si cresterii restantelor. Bancile accepta, de cele mai multe ori, formula împrumutului, pentru care exista trei metode.

 • FMI si opozitie

  Social-democratii au refuzat sa se întâlneasca marti cu delegatia FMI. Invitatia a fost facuta de reprezentantii Fondului Monetar International.

 

1 August 2010


 • 4 oameni au murit din cauza caniculei

  Patru oameni au murit din cauza caniculei si peste 6300 de romani, doborâti de caldura, au avut nevoie de ingrijiri medicale sau macar de un sfat competent. Numai in ultimele 24 de ore, medicii de la SMURD si Serviciile de ambulanta, au fost luati cu asalt. 44 de persoane au cazut în strada din cauza lipotimiilor, sincopelor si problemelor respiratorii.

 

30 Iulie 2010


 

28 Iulie 2010


 

27 Iulie 2010


 • Procedura utopica

  Propunerea premierului privind deducerile de impozite pentru cei care strâng bonurile fiscale nu poate fi pusa în aplicare.

 

26 Iulie 2010


 • FMI, din nou in Romania

  "Au fost înregistrate progrese, dar sunt multe probleme ramase nerezolvate", considera seful delegatiei FMI, Jeffrey Franks. O misiune a Fondului Monetar International, condusa de Jeffrey Franks se afla din nou la Bucuresti pentru o noua evaluare a evolutiei economice din România.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2