Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

23 Martie 2011


 

22 Martie 2011


 

21 Martie 2011


 • Un condamnat fugar a fost prins după ce polițiștii l-au împușcat în picior în categoria Social - economic

  Politistii din Deva, aflati de o lună pe urmele unui tânăr condamnat la 3 ani de închisoare pentru furt calificat, au dat de el intr-un bar din oraș. N-a fost insa deloc usor sa-l aresteze. La vederea lor, barbatul de 26 de ani a luat-o la fugă. Tânărul s-a oprit abia după ce politistii l-au fost împuscat în picior. Urmăritul a fost transportat imediat la Spitalul Judetean Deva.

 • Concert de exceptie, la Palatul Mogosoaia în categoria Social - economic

  Cea de-a treia ediție a stagiunii ''Muzica la palatele brancovenesti'' si-a consumat duminica un nou episod. De data aceasta, unul dintre cele mai valoroase ansambluri romanesti, Cvartetul Arcadia, a sustinut un recital de exceptie la Palatul Mogoșoaia. Concertul desfasurat in fata unui public numeros a marcat implinirea a 130 de ani de la nasterea marilor compozitori George Enescu si Bela Bartok.

 • Localnicii din Abrud nu-l vor pe Csibi Barna în categoria Social - economic

  Csibi Barna, tanarul care a spânzurat in Miercurea Ciuc o păpușă care il reprezenta pe Avram Iancu în Miercurea Ciuc, a fost detasat de la Directia Finantelor Publice Harghita, unde lucra. Consiliul Local si peste 50 de oameni din oraș au semnat un memoriu cãtre conducerea ANAF, în semn de protest față de transferarea la Abrud a lui Barna, ca angajat al Fiscului.

 • Croitorese din Argeș, intoxicate la locul de muncă în categoria Social - economic

  Intoxicate la locul de muncă! 20 de croitorese, angajate la o fabrică de confecții din localitatea argeșeană Bascov au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Pitești. Femeile, care s-au intoxicat cu sulf, s-au plâns de dureri de cap si amețeli, din cauza unui miros care venea din canalizare. Politistii si reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Muncă anchetează acum acest incident.

 • In Romania nu exista risc radiologic, in urma evenimentelor nucleare din Japonia în categoria Social - economic

  Nu există niciun fel de risc radiologic, pentru tara noastra, determinat de situația de urgență nucleară din Japonia. Aceasta este concluzia sedintei de Guvern, organizata in weekend, la Palatul Victoria. Conducerea Comisiei Naționale de Control a Activităților Nucleare a prezentat o analiză privind evoluția situației de la Fukushima. Intre timp, speriați de cutremur și mai ales de valul de radiații care a lovit tara soarelui rasare, romanii se intorc acasa, din Japonia.

 • Dinamo - Tg Mures 4 - 1. Dinamo urca in clasament în categoria Sport

  Dinamo a facut instructie in Groapa cu Tg Mures si s-a apropiat la doar trei puncte de podium! Cainii lui Andone i-au invins pe elevii lui Ioan Sabau cu 4-1 in etapa a 22-a a Ligii 1.

 • Poziția României în privința Libiei, după decizia NATO în categoria Politic

  Ambasadorul României la NATO, Sorin Ducaru, are un mandat precis in privința Libiei, dar nu poate fi făcut public. Este declaratia presedintelui Traian Băsescu privind această "problemă politică foarte complicată". Șeful statului a precizat că țara noastră va avea o opinie pe marginea interventiei in statul nord-african abia după decizia Alianței Nord-Atlantice.

 • Europarlamentarul PSD, Adrian Severin, implicat intr-un scandal de coruptie în categoria Politic

  Scandal in Parlamentul European. Trei eurodeputați, printre care și fostul ministru român de Externe, Adrian Severin, ar fi fost de acord să primească bani, ca să susțină interesele unei firme britanice în Parlamentul European. În total, pentru serviciile lor, cei trei eurodeputati ar fi urmat să încaseze împreună o sută de mii de euro. O capcana in care au cazut europarlamentarii, deoarece falșii lobbyști erau, de fapt, jurnaliști de la cotidianul britanic The Sunday Times.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2