Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

18 Martie 2011


 

17 Martie 2011


 

16 Martie 2011


 • Un constãntean, prins in timp ce incerca sa mituiasca un politist în categoria Social - economic

  Un bãrbat dintr-o comuna constãnteanã a fost retinut de procurori, în timp ce încerca sã dea mitã sefului de post. Acesta a fost prins in flagrant, in timp ce incerca sa ii ofere politistului 500 de lei. Bãrbatul fusese amendat cu 1.000 de lei pentru cã transporta fier vechi fãrã acte. Ei i-a oferit pe loc politistului 250 de lei si doi pesti. Refuzat, omul s-a întors a doua zi cu 500 de lei.

 • Avram Iancu, spanzurat la Miercurea Ciuc, de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni în categoria Social - economic

  Etnicii maghiari din Romania au sărbatorit, in 15 martie, "Ziua maghiarilor de pretutindeni". Cu aceasta ocazie au fost organizate manifestații de amploare în mai multe orașe din tara. Sărbătoarea maghiarilor de pretutindeni, a fost, insa si o ocazie pentru un spectacol șocant, dar și pentru declarații tranșante, la Miercurea Ciuc. Un funcționar public, angajat al Direcției de Finanțe Publice Harghita, a improvizat un proces al lui Avram Iancu și a spânzurat condamnatul: un manechin din carpe!

 • De la 1 aprilie, bagajele pasagerilor din aeroporturi vor fi scanate în categoria Social - economic

  De la 1 aprilie, bagajele de mână ale pasagerilor vor fi scanate, o măsură în conformitate cu normele Uniunii Europene. Astfel, din prima zi a lunii viitoare, aeroporturile din România vor fi obligate să scaneze bagajele de mână ale pasagerilor pentru detecția explozibililor lichizi. Directiva a fost transmisă de ministerul Transporturilor tuturor autorităților aeroportuare din țara noastră.

 • Ceferistii, in grevă de avertisment în categoria Social - economic

  Grevă de avertisment la CFR. Sindicaliștii Federatiei Mișcare-Comercial, nemultumiti de condițiile de muncă, au întrerupt lucrul miercuri dimineață, timp de două ceasuri. Peste 500 de trenuri de călători, de marfă și operatori privați au stationat in gările din țară, intre orele 7 si 9. Chiar dacă trenurile nu au circulat până la 9, zeci de persoane au venit totusi in gara din Timișoara si au asteptat ca angajatii să iasă din grevă.

 • Evadatul de la Mărgineni, teroarea satului in care s-a nascut în categoria Social - economic

  Rudele evadatului Eugen Nicolae Galeș de la Penitenciarul Mărgineni, dar si primarul din localitatea în care își are domiciliul deținutul sunt păziti cu armele de Politie. Si asta pentru că Eugen Nicolae Galeș le-ar fi trimis mesaje de răzbunare, pe când era închis. Mătusa evadatului din localitatea buzoiana Năeni a fost bãtutã de nepot acum 7 ani, agresiune pentru care a si fost condamnat.

 • Bayern - Inter 2 - 3. Chivu si Inter in sferturi în categoria Sport

  Campioana Europei a inviat din morti! Cu romanul Cristi Chivu în teren 87 de minute, Inter a reușit o performanta  spectaculoasă la Munchen – a invins-o pe Bayern cu 3-2 si se califica mai departe in sferturile Ligii Campionilor.

 • Miting cu participare slabă, în Piața Constituției, din Capitală în categoria Social - economic

  Fluiere, pancarte, scandări, discursuri, lozinci... Peisajul tipic unui miting s-a respectat și la protestele din Piața Constituției, organizate in ziua votului pe motiunea opozitiei. Desi liderii sindicali anunțau peste 50 de mii de oameni in strada, nu s-au adunat nici măcar 10 mii. Protestatari nemultumiti de noul Cod al Muncii au cerut în cor schimbarea cabinetului Boc.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2