Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

14 Martie 2011


 

13 Martie 2011


 

12 Martie 2011


 

11 Martie 2011


 • Un judecãtor din Constanta este acuzat de hartuire sexuala în categoria Social - economic

  Un judecãtor constãntean a fost exclus din magistraturã pe motiv cã a hãrtuit trei grefiere. Femeile s-au plâns cã nu mai puteau munci din cauza avansurilor sexuale, iar Consiliul Superior al Magistraturii l-a lãsat pe judecãtor fãrã serviciu, momentan. Bãrbatul neagã acuzatiile si crede cã e vorba de rãzbunarea unor colegi.

 • Sindicaliștii C.F.R., in greva de avertisment, pe 16 martie în categoria Social - economic

  Grevă de avertisment, la CFR, pe 16 martie, ziua în care se votează moțiunea de cenzură față de modificările aduse Codului Muncii. Protestul se va desfășura între orele 07.00 și 09.00. Cele cinci confederații sindicale vor organiza un protest comun, între orele 12.00 și 19.00, motiv pentru care mai multe artere din zonă vor fi restricționate.

 • Joburi in Danemarca, pentru capsunarii romani în categoria Social - economic

  200 de români au obținut, joi, dreptul de a pleca la muncă în Danemarca. Principala condiție a fost cunoașterea limbii engleze. CV-urile despuse au fost redactate în engleză, iar interviul a fost susținut tot în limba lui Shakespeare. Angajatorii din Danemarca oferă contracte pentru muncă sezonieră în agricultură, pe perioade de la cinci săptămâni la șase luni. Sunt disponibile posturi pentru recoltarea căpșunelor, zmeurei, cepei, dovlecilor și a altor fructe și legume.

 • Traficanți de droguri, prinși in flagrant, într-un mall din Arad în categoria Social - economic

  Nouă tineri din Arad au fost prinși de polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate în timp ce vindeau droguri în interiorul unor centre comerciale. Cei 9 suspecți au fost filați mai multe săptămâni, iar un ofițer sub acoperire a cumpărat de la ei, în repetate rânduri, cannabis. Și polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate din Bistrița Năsăud au reținut patru tineri, tot pentru comercializare de cannabis.

 • Doi italieni, prinși în timp ce incercat sa scoata un nou-nascut din Romania în categoria Social - economic

  Polițiștii brașoveni au reușit să prindă doi cetățeni italieni, care încercau să scoată din țară un nou-născut luat direct din maternitate. Copilul se afla pe bancheta din spate, înconjurat de șapte câini. Infractorii au primit mandate de arestare preventivă pe 29 de zile. Cei doi infractori aveau asupra lor documente false. Mama copilului a fost înregistrată cu buletinul italiencei, la clinica privată din Bacău, acolo unde a născut.

 • Sase politisti de frontierã din Caras-Severin au fost retinuti de DIICOT în categoria Social - economic

  Sase politisti de frontierã din Caras-Severin sunt acuzati cã au luat bani, ca sã închidã ochii când traficantii aduceau tigãri din Serbia. Împreunã cu politistii, au fost retinuti si trei contrabandisti. Toti fac parte din gruparea condusã de Florin Halãs, un patron din Oravita, arestat anul trecut. Retinutii vor fi prezentati instantei cu propunerea de arestare preventivã.

 • Trei hoti de cablu au anihilat sistemele de comunicare si semnalizare, lângã Buzãu în categoria Social - economic

  Trenurile care circulã între Bucuresti si Moldova au întârzieri de pânã la o jumãtate de orã din cauza unor defectiuni la sistemul de semnalizare si comunicatii. Defectiunile au fost produse de trei hoti, care au tãiat în apropiere de Buzãu o bucatã de cablu subteran, pentru a-l duce la fier vechi. Toate semnalele luminoase si acustice de pe un tronson de 15 kilometri, dintre Buzãu si satul Boboc, s-au închis brusc joi dupã-amiazã.

 • Adio, europene! Nationala de handbal a dezamagit din nou! în categoria Sport

  Nationala masculina de handbal a dezamagit din nou! Romania isi poate lua adio de la europene, dupa ce a pierdut, la limita, cu 23-24 in fata Lituaniei.

 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2