Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

26 Noiembrie 2010


 • Guvernatorul B.N.R. nu este adeptul relatiei cu F.M.I. în categoria Social - economic

  Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isãrescu, nu este adeptul relației cu Fondul Monetar Internațional. Isărescu recunoaște însă că el este cel care a deschis negocierile cu FMI, dar nu credea că mai este posibil ca România să ajungă din nou la mâna Fondului. Un alt oficial din BNR, Eugen Rãdulescu atrage atenția că România riscă să intre în incapacitate de platã într-un an și jumãtate. Potrivit lui Rădulescu, pericolul vine de la Parlament.

 • Probleme în trafic, în urma ninsorilor din nordul si centrul tãrii în categoria Social - economic

  Ninge abudent, în 12 județe din nordul și centrul țării! Astfel, iarna și-a făcut apariția în Prahova, Gorj, Vâlcea, Hunedoara, Arad, Alba, Bihor, Cluj, Brașov, Sibiu, Mureș și Harghita, iar prognozele indică amplificarea fenomenelor meteo specifice sezonului rece. Odată cu apariția primilor fulgi de zăpadă, au apărut și micile probleme în trafic. Mai mulți șoferi au ajuns în șanț, iar alții s-au văzut nevoiți să tragă pe dreapta.

 • Bărbat călcat de tren, la Chitila în categoria Social - economic

  Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din localitatea Chitila, județul Ilfov, și-a găsit sfârșitul sub roțile unui tren. Accidentul s-a produs joi noapte, în timp ce victima se îndrepta spre casă, după ce consumase câteva pahare cu alcool, la rude. Se pare că acesta s-a împiedicat de șine și, până sa se ridice, a fost surprins de o garnitură feroviară.

 • Primarul din Mangalia i-a dat in judecata pe toti profesorii din oras în categoria Social - economic

  Situație incredibilă, la Mangalia, acolo unde primarul i-a dat în judecată pe toți profesorii din oraș pentru a recupera contravaloarea bonurilor cadou pe care li le-a oferit. Dascălii s-au trezit cu citații acasă și vor merge la judecată, în calitate de pârâți. În anul 2008, Consiliul Local Mangalia a adoptat o hotărâre prin care profesorilor din localitate li se ofereau bonuri cadou în valoare de 1.100 de lei.

 • O nouă monedă de 50 de bani, pusă în circulație de BNR în categoria Social - economic

  BNR a pus în circulație o nouă monedă de 50 de bani. Aceasta are mărimea celei de 50 de eurocenți, iar pe una din fețe prezintă portretul lui Aurel Vlaicu. Oficial, evenimentul a avut loc în urmă cu o lună, cu ocazia aniversării a 100 de ani de la primul zbor românesc efectuat de Aurel Vlaicu. Moneda va circula în paralel cu cea emisă în 2005.

 

25 Noiembrie 2010


 

24 Noiembrie 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2