Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

13 Octombrie 2010


 • Peste 70 de mii de pelerini s-au închinat la mostele Sf. Parascheva în categoria Social - economic

  Peste 70 de mii de pelerini s-au închinat, incepand de duminică, la moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva și ale Sfântului Maxim Mărturisitorul. Credincioși veniți din toată țara au venit la Iași, pentru a sfinți obiecte personale și pentru a se ruga, în speranța că le va fi mai bine.

 • Ministerul de Finanțe va propune Guvernului o nouă rectificare bugetară în categoria Politic

  Ministerul de Finanțe va propune Guvernului o nouă rectificare bugetară, la sfârșitul acestei luni. Conducerea finantelor publice spune că este nevoie de o redistribuire de cheltuieli între ministere. Si asta pentru că unele instituții ar putea să nu efectueze anumite cheltuieli prevăzute. Potrivit secretarului de stat Gheorghe Gherghina, legea responsabilității fiscale permite o a doua rectificare bugetară.

 • Învățătoarea din Caracal, aflată de 51 de zile în greva foamei, își continuă protestul în categoria Social - economic

  Învățătoarea din Caracal, aflată de 51 de zile în greva foamei, își continuă protestul din cauza Legii de salarizare. Zeci de cadre didactice sunt alături de Cristina Anghel si îi trimit mesaje de încurajare.

 • Guvernul Boc s-a angajat in reforma sistemului educational în categoria Politic

  Cabinetul Boc vrea reforma cat mai rapida in sistemul de invatamant! Drept pentru care Executivul a hotărât sa-si angajeze răspunderea pe noua lege a Educatiei.

 • Tata copil tinut in lanturi arestat preventiv în categoria Social - economic

  Tatăl copilului ținut în lanțuri vreme de aproape un an a fost arestat preventiv pentru 29 de zile. Este vorba despre barbatul care si-a chinuit in Dubai fiul in varsta de doar 11 ani. Florin Oancea este acuzat de rele tratamente aplicate minorului și lipsire de libertate.

 • Un polițist de la IPJ Botoșani, arestat alături de alte 16 persoane în categoria Social - economic

  Procurorii DIICOT au retinut un politist din Botoșani pentru prostituție și trafic de persoane.

 • Criza a redus prețurile la jumătate pe piața imobiliară în categoria Social - economic

  Criza a redus prețurile la jumătate pe piața imobiliară. Tot mai mulți proprietari care nu au reușit să-si vândă apartamentele le închiriază, asa cã oferta e mai mult decât bogatã. Este si cazul Capitalei, unde studentii care nu au prins un loc in cãmin se bucurã de ofertele generoase ale proprietarilor.

 • NATIONALA MICA, LAUDATA în categoria Sport

  Anglia merge mai departe la Europeanul de tineret dupa dubla din barajul cu Romania..iar noi ramanem cu vorbele frumoase…Inclusiv englezii au avut ceva frumos de spus despre evolutia tricolorilor mici… Antrenorul nationalei de tineret a Angliei, Stuart Pearce, a recunoscut ca Romania ar fi meritat sa castige meciul de la Botosani si ca a fost impresionat de organizarea tactica a formatiei Romaniei……

 • Tunurile pe Lucescu în categoria Sport

  Dupa esecul din vara, din amicalul cu Ucraina, pierdut cu 2-3, eram din lumea a treia a fotbalului, acum dupa infrangerea cu Franta, suntem un popor labil psihic

 

12 Octombrie 2010


 

11 Octombrie 2010


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2