Date companie
 
 
 
 

Ultimele Știri Național 24 Plus

RSS Știri
 

 

6 Iunie 2011


 • Lucrãrile de restaurare a Castelului Corvinilor din Hunedoara au fost oprite din nou în categoria Social - economic

  Lucrãrile de restaurare a Castelului Corvinilor din Hunedoara au fost din nou oprite. De aceastã datã, Ministerul Culturii susține cã nu este vorba despre lipsa de fonduri, ci despre faptul cã lucrãrile de pânã acum s-au fãcut în baza unui proiect greșit. De-a lungul celor 13 de ani de când Castelul Corvinilor se aflã în renovare, situația a decurs cam la fel: fie nu au fost bani pentru lucrãri, fie firmele care le executau au renunțat la proiect.

 • Picnic la Palatul Mogoșoaia, organizat de Primăria Capitalei în categoria Social - economic

  Peste o mie de bucureșteni si turiștii străini s-au bucurat de picnicul organizat de Primăria Capitalei în grădina Palatului Mogoșoaia. Evenimentul a avut loc în cinstea inaugurării parcului în stil englezesc și a Zilei Mondiale a Mediului.

 • Un bloc ANL din Târnăveni are acoperișul distrus, iar în apartamente plouă în categoria Social - economic

  Stau cu frica în sân de fiecare dată când plouă! Este vorba despre locatarii unui bloc ANL din orașul mureșean Târnăveni. Acoperișul imobilului a fost distrus de vânt, iar oamenii au ajuns la capatul rabdarilor. Ei sunt nevoiti sa stea cu lighenele în mijlocul casei și să strângă apa la fiecare ploaie. În replică, primarul le transmite chiriașilor să predea cheile apartamentelor.

 • Producătorii de castraveți spun că pierderile se ridică la 9 milioane de euro în categoria Social - economic

  Pierderi considerabile pentru agricultorii care au cultivat castraveti pentru export in serele din tara! Ministerul Agriculturii estimeaza ca paguba totala provocata de bacteria E.coli se ridica undeva la 9 milioane de euro. Mai mult, daca exporturile nu vor fi reluate, în scurt timp fermierii vor fi nevoiți sã defrișeze sute de hectare de castraveți. Producãtorii au încercat sã distribuie gratis legumele, dar tentativa a eșuat din start. Primarii speriați de scandalul E.coli au refuzat oferta.

 • Un bărbat a murit la Mamaia, după ce a căzut de la etajul 9 în categoria Social - economic

  Tragedie la Mamaia. Un bărbat de aproximativ 50 de ani a căzut de la etajul 9 al unui hotel si a murit la impactul cu solul. Medicii nu au putut face altceva decât să constate decesul bărbatului.

 • Medicii de familie îi cer premierului să intervină în conflictul cu CNAS în categoria Social - economic

  Medicii de familie și reprezentanții pacienților i-au solicitat premierului să intervină in scandalul dintre ei si Casa Nationala de Asigurari Sanatate. Cadrele medicale îi cer lui Emil Boc sã dezamorseze blocajul produs în sistemul sanitar și sã-și asume rãspunderea pentru haosul creat. Mai mult, pacienții sunt solidari cu medicii și cer demisia conducerii CNAS.

 

5 Iunie 2011


 

4 Iunie 2011


 • Dream Fest Cinema, la Slatina în categoria Social - economic

  Primul festival internațional de film și carte pentru copii din România, Dream Fest Cinema, a oferit prima distincție. Claudio Gubitosi, directorul Festivalului de Film de la Giffoni, Italia, a fost premiat, în semn de apreciere pentru întreaga sa activitate. Mai mult, copiii prezenți la festivalul de la Slatina l-au numit naș al acestui eveniment.

 • Alertă în localitățile românești situate în vecinătatea centralei de la Kozlodui în categoria Social - economic

  Locuitorii din Dăbuleni, Călărași, Bechet, Ostroveni, Sadova și Bârca sunt neliniștiți, după ce au primit vestea că bulgarii vor crea un depozit de deșeuri radioactive la doar patru kilometri de Dunăre, în zona Kozlodui.

 • Chiriașii ANL din Focșani, lăsați fără gaze la centralele de apartament în categoria Social - economic

  Din cauza rău-platnicilor, 300 de familii de tineri din blocurile ANL de la Focșani, printre care și viceprimarul, au rămas fără gaze pentru centralele termice. Astfel, oamenii s-au orientat rapid spre metodele de încălzire a apei utilizate pe vremea bunicilor.

 • Interlopul Sandu Geamănu a fost arestat în categoria Social - economic

  Celebrul interlop bucureștean, Sandu Geamănu, a ajuns după gratii, după o descindere în forță a mascaților. Polițiștii îl suspectează că, acum trei ani, ar fi omorât în bătaie un bătrân, de la care ar fi furat 250 de mii de lei și o mașină de lux. Complicii săi, alți trei lideri ai lumii interlope din Capitală, sunt acuzați de omor deosebit de grav și tâlhărie, în același dosar.

 • Se aleg tinerii din PDL în categoria Politic

  Zi importanta pentru tinerii democrat-liberali, deoarece în prezența liderilor PDL își aleg noul lider. Singurul candidat la funcția de președinte al Organizatiei de Tineret a Partidului Democrat Liberal este Răzvan Mustea, cu moțiunea ”Tinerii - Forța Dreptei”. Pentru celelalte 33 de funcții de conducere s-au înscris 56 de candidați, aceștia urmând să fie aleși de peste 1.000 de delegați. De la eveniment nu au lipsit Emil Boc sau Elena Udrea, care au dat lectii de viata tinerilor democrat liberali.

 • Accident grav, pe Drumul European 58, între Reșița și Caransebeș în categoria Social - economic

  Grav accident de circulație, la Reșița, acolo unde un șofer grăbit a depășit pe linia continuă și a intrat frontal într-un autoturism ocupat de o familie, din care fac parte un băiețel de doi ani și o fetiță de cinci ani.

 • USL și-a lansat programul pentru Educație în categoria Politic

  Uniunea Social-Liberală și-a prezentat programul pentru educație, care ar urma să fie pus în practică dacă liberalii și social-democrații ajung la Putere.

 • Din noiembrie, trenurile vor parcurge distanța București-Predeal în două ore în categoria Social - economic

  Călătoria cu trenul între București și Predeal va dura, din luna noiembrie, doar două ore, cu o oră mai puțin decât durează în prezent. Trenurile vor merge cu o viteză medie de 100 de kilometri pe oră, promite ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.

 • A plecat Lucescu! Vine Hagi? în categoria Sport

  Razvan Lucescu a plecat de la carma nationalei! Partida buna facuta de tricolori in fata Bosniei nu l-a convins sa ramana la echipa

 

3 Iunie 2011


 
 
 
National TV Stana de Vale cam 1 National FM - Muzica romaneasca Stana de Vale cam 2